tisdag 21 juni 2011

Tack♥

(Foto: Victoria Lindberg)
Hej!
Ville bara kika in och säga tack alla rara för omtanken, både här i kommentarerna på bloggen, alla sms, mejl och på facebook etc! Japp, this is me i egen hög person, det är väl så dags nu;-).
Ta hand om er så ses vi! Kram Sofia

tisdag 14 juni 2011

Farväl tillsvidare♥

Hej på er!
På grund av privata orsaker som har hänt så lägger jag nu ner min blogg Signe 1 tillsvidare! Är såååå tacksam över all respons min blogg har fått under de här drygt två åren jag har bloggat, allt roligt jag har fått uppleva samt alla fantastiska människor jag har fått förmånen att lära känna, både i cyber och i verkliga livet...tack för att ni finns♥ Ha en underbar sommar! Kram Sofia

måndag 13 juni 2011

Visning nr 1



Fotograf: Richard Ström
Hej på er!
Imorrn får vi hålla tummarna för då är det visning nummer 1 på vårt hus. Det är så nervöst men samtidigt spännande och se hur det kommer gå, men vi hoppas såklart att det kommer några intresserade ialla fall!:-) Ha det gott så ses vi snart igen!
Kram Sofia

fredag 10 juni 2011

Stolt mamma♥

Hej vänner!
Igår tog min fina vackra dotter Julia examen, dvs hon gick ut nionde klass. Självklart hade vi en liten examensfest här hemma och firade henne med nära och kära!:-) I höst stundar gymnasiet och hon gick ut högstadiet med lysande betyg så det är minsann en stolt mamma som skriver det här:-) Dessutom har hon fått ett toppensommarjobb och börjar redan på måndag, så det känns extra skoj såklart! Rara grannen Victoria hade gjort en sååå fin och god smörgåstårta som vi bjöd på, kan det bli bättre?:-)
Ha det gott allihop! Kram Sofia

måndag 6 juni 2011

Trevlig afton!

Hej på er!
I lördags var jag på tjejpartaj, men innan det så bjöd jag över mina rara grannar Victoria, Tina och Stina på lite bubbel och tilltugg. Det var en mycket trevlig afton med god mat, mycket tjejsnack och avslutningsvis lite utgång på lokal:-) Att det var kanonväder (hot hot!) gjorde ju inte saken sämre direkt. Ha det gott alla!
Kram Sofia

fredag 3 juni 2011

Intervju!

Hej på er!
I sommarnumret av denna relativt nya livstils/inredningstidning Moderna Hem kommer ni att kunna läsa en liten intervju med mig! Kommer få hem tidningen själv först, så vi får väl se hur mycket de har redigerat av det jag sa;-) Hur som helst, väldigt smickrande att de hörde av sig och ville att jag skulle medverka i tidningen:-). Dock var det rätt svårt att svara på frågorna jag fick, man är ju inte van vid sånt här direkt, men men, det får bli som det blir,*ler*
Ha en fin ledighet nu allihop!
Kram Sofia
Related Posts with Thumbnails