onsdag 22 juli 2009

Bloggträff♥








Hej allihop!
Jamen självklart var det en bloggträff jag skulle på!:-) Jag är åter hemma efter ett underbart dygn hos Anne, tack söta du för att du öppnade upp ditt fantastiska hem för oss och att jag fick sova hos dig inatt! Vilken kväll vi hade igår! Lina och Lotta anlände på kvällskvisten (jag kom dit tidigare på dan) och sen satt vi och babblade, åt supergod mat och drack gott långt in på natten. Det klickade direkt mellan oss alla fyra och det var inte tyst nån gång,*hihi*. Självklart blev det mycket bloggsnack, men även mycket annat också som vi delade med oss av till varann. Tack fina Lotta för presenten jag fick också, den kommer såklart visas här inom kort,*ler*. Åhh, jag har fått supergoa vänner som jag hoppas att få se snart igen och förhoppningsvis här hos mig!! Visar här lite bilder jag plåtade under kvällen. Ha en fin dag! Kram Sofia

34 kommentarer:

  1. Åhhh vad mysigt det lät, berätta mer snälla.
    Vilken rolig idé.
    Kramiz Åsa

    SvaraRadera
  2. Läste även hos Lotta om er bloggträff och det lät som en helt suveränt trevlig kväll! Önskar att jag hade varit med!;)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Sofia..visst är det fantastisk att få lära känna er..som man bara pratar med i syber..men man känner ändå så väl. Vilket hem Ann har så fantastiskt vackert. Vilket tjatter som sagt..alla vill prata och berätta..vilken tur att Ann tog iniativet.
    Ha det gott..nu ska jag ut och fortsätta klippa gräs..min man har lagat gräsklipparen..*jippi*
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  4. Hej Sofia!
    Va roligt med en bloggträff! Så himla roligt och vad mycket skoj bloggandet kan leda till!

    Ni ser ut att ha haft jättemysigt!

    Ha de gott/ Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Hei!
    For et nydelig hjem du har og en flott blogg! Legger deg til i min bloggroll!

    Ha en fin onsdag!
    Klem Jorid

    SvaraRadera
  6. Hej Vännen!
    Åh vad roligt ni verkar ha haft det!! Vill se mer bilder;)

    Önskar jag hade varit där!!

    Vad spännande att få träffa bloggvänner irl!

    Kramis Jenny

    SvaraRadera
  7. Så otroligt roligt ni måste ha haft. Jättetrevliga bilder, kanske blir ni vänner för livet :) Det måste vara kul att få en människa bakom cybervärlden. Jag skulle också gärna gå på bloggträff. Verkar hur mysigt som helst :) Njut av hur trevligt ni hade ett tag framöver tills ni förhoppningsvis ses igen. Det såg ut att vara god mat också *fniss* Sånt går ju alltid ner tillsammans med gott vin.

    Varma kramar från Josefin

    SvaraRadera
  8. Hej! Vad kul att ni hade en lyckad kväll! Det är ju så härligt när det känns som man känt varann länge fast det är första gången. Låter jättekul vem vet det kanske blir fler...
    Stor kram från Maria

    SvaraRadera
  9. Det låter minst sagt som en lyckad kväll! Det kan ju vara lite nervöst att träffa personer i verkligheten, så kul att allt gick så bra!!

    SvaraRadera
  10. Du får så gärn visa mig:-) bara jag är söt *asgarv*..Hoppas resan hem gick bra..nu har jag ploickat kantareller och måste röja lite här.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  11. Vilken mysig kväll med goda bloggvänner. Vi är nog många som skulle trivas ihop när vi har så lika intressen med inredning och bloggande.
    Själv var jag i Nora med en av mina bloggvänner Åsa, Nylyckan idag. Helmysigt!
    Ha en fortsatt mysig vecka!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  12. Hej!
    Ja det låter mer än roligt,- det låter underbart!
    Gud så kul!

    Kram Mariette

    SvaraRadera
  13. Hallå snarkfia, hihihi. vad skönt att resan gick bra hem. jag drog till Mio och fyndade lite saker till halva reapriset och halva priset, kunde inte hålla mig borta. Letade efter era fina lyktor men dom fanns inte. Tack snälla för igår och fin present, du är så go vännen. Ha det gott, sitter på landet i min fåtölj med fötterna på fotpallen.
    kramkram Anne

    SvaraRadera
  14. Trevligt med bloggträff! Ser himla mysigt ut. Kramis Åsa

    SvaraRadera
  15. Vilken kul ide det är med en bloggträff=) Härliga bilder hade du tagit också!
    Kram på dig

    SvaraRadera
  16. Åååh, jag vill också träffa fler bloggisar och gärna just er, men men... Jag bor ju inte ens i samma land, snyft...
    Hoppas på nån bloggträff här i närheten istället :)

    Kram kram!!

    SvaraRadera
  17. Tack för ett trevligt besök i din fina blogg!

    SvaraRadera
  18. Men SÅ KUUUUL!!! Härligt att träffas på riktigt! Kul att det bara var att bubbla och skratta av sig med dem, måste ju varit lite pirrigt innan, så underbart att det klickade = )!

    Stor kram L-L

    SvaraRadera
  19. Meeeen va roligt!!!! :)
    och ni verkar ju ha klickat med varandra allihop som du skriver (har även läst de andras bloggar).

    Tänk vad bloggandet kan ge. Nya vänner, det är inte fy skam! :) Skulle själv vilja gå på bloggträff så jag är lite avis! ;)

    KRAM
    /Helena

    SvaraRadera
  20. Hej Sofia!
    Förstod att det var bloggträff, men vad kul med en sån personlig bloggträff. Jag var ju i Ulriksdal, men då var vi så många.
    Ni verkar ha haft urmysigt! Kul!! Härligt att träffa likasinnade människor, det är inte alltför ofta det bara känns så rätt nu för tiden, tycker jag.
    Kram Anna

    SvaraRadera
  21. Gud va kul att det blev lyckat svägg!!! See you soon, kram H

    SvaraRadera
  22. Så mysigt...japp...bbloggandia är bra härligt..man kan få så många mysiga vänner som dessutom gillar sammasaker!!!Härligt!!

    kram millan

    SvaraRadera
  23. åh, jag ryser när jag läser din blogg. det måste ha varit så häftigt att träffa ett gäng härliga tjejer som alla har samma intresse!
    kram
    ingela

    SvaraRadera
  24. Men vad kul att få träffas i verkligheten...Att få prata och skratta öga mot öga! Härligt! Ha en bra dag! Kramis Therese

    SvaraRadera
  25. Åh vad härligt att få träffas sådär! Det är någonting alldeles speciellt att träffas IRL. Det är så häftigt att många gånger stämmer bilden man har fått av en person genom bloggen :)

    Här ÖSER regnet ned och det är så grått ute att vi måste ha lamporna tända här inne klockan 9.30 på förmiddagen... hu, påminner om hösten!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  26. Men vad roligt! Ni verkar ha haft det SUPER! :) Kul för er!!!! Spännande att träffas in real life och att se hemmet med egna ögon. HUR bra man än försöker får man liksom inte med allt på bild - så är det bara! :) (Någon/något som simmar ur bild..) :) Hihi

    Ha en skön dag! Kram E

    SvaraRadera
  27. Tack för go kommentar om stugan. Hi,hi....jag mixtrade och publicerade lite för tidigt, inlägget var inte klart, men nu är det färdigt!

    Kram L-L

    SvaraRadera
  28. Vad go du är....hi,hi...bilderna som talar för sig själv, så fint sagt....


    kram kram

    SvaraRadera
  29. Hej! Så roligt med bloggträff, inredning kan man aldrig prata för mycket om:)

    Har varit ifrån bloggandet ett tag så har lite att ta igen, såg era söta utemöbler och att du haft större lycka i blåbärsskogen än jag *hihi* men ska göra ett nytt försök i skogen imon och i en annan skog!! Din korg från bloomingville såååå fin!! Ha det gott!!

    kram Johanna

    SvaraRadera
  30. Vad roligt ni verkar ha haft. Vad trist att jag inte kunde vara med, men ibland måste man prioritera sina gamla vänner!

    Visst har Anne det fint hemma?! Man blir ju helt salig av att vara där i den fina miljön.

    Ha det gott!
    Kramar
    Helena

    SvaraRadera
  31. Ni verkar haft det jätte kul på bloggträffen! Försökte ringa dig i dag, måste få höra lite "bakom kulisserna" snack *fniss*. Kram Stina

    SvaraRadera
  32. Vilken lyckad kväll det låter som om ni haft!!! Måste vara riktigt kul att träffas IRL och att det bara klickar, hur kul som helst för er. Hoppas ni får till ett möte snart igen :)

    Fina bilder som vanligt!!

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  33. Å vad kul med bloggträff, vad skoj ni verkar ha haft det!

    kram Mia

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails