Hejsvejs!
I helgen hade vi vänner hemma på middag. När de kom bjöd jag på kanongoda snittar som jag tänkte delge er receptet på:-). Mycket enkelt och inte speciellt tidskrävande!
I burk färdigskalade lyxräkor (jag tog ialla fall det, så slipper man skala själv,*ler*)
1 rödlök
1 burk röd stenbitsrom
2 kokta ägg
majonnäs efter eget tycke och smak
1 tsk citronsaft från en citron
färsk gräslök på kruka
Blanda/hacka ihop alla ingredienserna till en röra, förutom gräslöken som man toppar med som garnering. Stansa ut små snittbitar av formbröd i önskvärd storlek, jag tog ett shotsglas (*hihi*) som redskap. Stek brödet i stekpanna i lite smör. Ha på röran på snittarna. Klart! Mumselimums! Har ni några goda och enkla förrättsrecept som ni vill dela med er av, så tar jag tacksamt emot dem, *har-just-nu-idétorka*. Ha en fin dag! Kram Sofia
1 rödlök
1 burk röd stenbitsrom
2 kokta ägg
majonnäs efter eget tycke och smak
1 tsk citronsaft från en citron
färsk gräslök på kruka
Blanda/hacka ihop alla ingredienserna till en röra, förutom gräslöken som man toppar med som garnering. Stansa ut små snittbitar av formbröd i önskvärd storlek, jag tog ett shotsglas (*hihi*) som redskap. Stek brödet i stekpanna i lite smör. Ha på röran på snittarna. Klart! Mumselimums! Har ni några goda och enkla förrättsrecept som ni vill dela med er av, så tar jag tacksamt emot dem, *har-just-nu-idétorka*. Ha en fin dag! Kram Sofia
ser smarrigt ut! tack söt-sofia, för receptet, ska definitivt skriva upp det :)
SvaraRaderakram
ingela
Har ett urgott men det får du sen....
SvaraRaderaKramkram A
Hej Vännen!
SvaraRaderaDe där snittarna ser görgoda ut!! Tack för receptet, är jättedålig på att komma på förrätter så det här ska jag spara:)
Ha en bra dag,
Kraamis Jenny
Mmmmmm va gott det lät! :)
SvaraRaderaHoppas att du har det bra.
KRAM
/Helena
Hej! Det lät ju urgott, tack för att du delar med dig! Ha en fortsatt skön vecka! Kram helena
SvaraRaderaVerkar supergott och superenkelt och det gillar jag, varför krångla till recepten?
SvaraRaderaKram Åsa
Mmm vad de ser goda ut!Jag brukar göra några som är lite liknande. Räkor är jättegott! :)
SvaraRaderaHa en bra dag!
Kram Sanna
Det där lät hur gott som helst:). Din blogg är lovely! Sköt om dig, många varma kramar Cissi
SvaraRaderaDe låter jättegott! Jag brukar alltid få total hjärntorka när man ska hitta på något att ha som "tilltugg". Ska försöka minnas ditt recept då!
SvaraRaderaNi är mer än välkomna hit till Luxemburg på bloggträff, om ni vill!
Ha det bäst!
Kramar
Helena
MM det där lät gott!!! Måste nog pröva det till helgen=)
SvaraRaderaKram på dig ha en skön kväll!!
Hej Sofia.
SvaraRaderaJisses va det har krånglat varje gång jag skall ge dej en kommentar.
Härligt att ha dej tillbaks på bloggen igen!!
Gott det lät får kanske prova någon gång, skall ha folk på lördag, kanske passar då..
Hoppas du har det gott, kram Camilla.
Hej, tack för förslaget till förrätt, ska göra det när Karin och Affe kommer hem från Alcudia.Ha en skön torsdag.....önskar MOR
SvaraRaderaDet lät hur gott som helst!
SvaraRaderaSparas!
Kram Mariette
Mmmm Sofia vad gott det lät det där.
SvaraRaderaSka absolut testas någon gång.
Kramiz
Låter mumsigt.
SvaraRaderaKram
Hanna
åh vad gott det lät :) Nu blev jag än mer hungrig... Måste komma ihåg att testa det där någongång!
SvaraRaderaDu måste vara en utmärkt värdinna :)
Ha det gott,
Kramar Therese
Ser jättegott ut! Så tack för receptet jag ska fundera ut något gott till dig med! Kram Maria
SvaraRaderaTACK för det receptet!!! låter ju supersmaskigt, ska absolut testa vid tillfälle :)
SvaraRaderaHoppas du haft en bra dag, och du det är helt okej att ha idetorka ibland, kan ju hända även den bäste ;)
Kramar Bella
Underbara mumsbitar, tack för tipset!!
SvaraRaderaKram Malin
Gottiligottgott var det!!!
SvaraRaderaKram Lotta ( chevretoast är ju aldrig fel men det vet du ju redan)
Hej!
SvaraRaderaTack för ditt recept. Jag har oxå ett gott och enkelt.
Små krustade
Rökt skinka, hackad
Finhackad rödlök
Philadelfiaost
Rör samman skinka, rödlök och philadelfiaosten och fyll krustaderna strax innan gästerna kommer. Röran kan förbereda på morgonen, men fyll dem strax innan, annars mjuknar krustaden.
Hej svejs Margareta