torsdag 22 juli 2010

Loppis...

(Nej våra kära kids får stanna hemma under vår lilla trip,*hihi*)
Hej allihop!
Hoppas att ni har det bra! Här går dagarna i slowmotion och jag njuter varenda minut!! Idag är det dock regn här i Öret, men det känns faktiskt rätt skönt!;-) Nu under semestern ska jag och Mathias tillsammans med ett par goda vänner till oss åka på en loppis-road-trip runt vättern ett par dagar och ta in på nåt mysigt hotell efter vägen. Vi har pratat om det länge, men nu ska det alltså bli av,*ler*. Är det nån därute som har nåt bra tips på 'smultronställe' eller bra hotell just runt vättern, så tas råd tacksamt emot. Jag är ju ingen loppistjej som ni vet, men det här ska bli riktigt kul och spännande!:-) Fortsättning följer! Nu ska jag titta in till er...har varit lite dålig på det den sista tiden, sorry! Kram Sofia

24 kommentarer:

  1. Hej!!
    Låter mysigt!! Känner tyvärr inte till det så bra. Du hittar säkert massor ska du se;o)

    Kram Malin

    SvaraRadera
  2. Vilken kul idé!
    Har tyvärr inga tips, men det är nog bara
    att åka på de mindre vägarna, och hålla
    utkik efter skyltarna...
    Ha det så jättebra!
    Kram Nina

    SvaraRadera
  3. Jag älskar loppisar!!:) Kul idé...vet att det finns mycket loppisar norrut, men det är väl bara att hålla utkik som sagt;)Lycka till!

    Kram Linda

    SvaraRadera
  4. Gillar den bilden!:)
    Ska ni runt Vättern, så måste ni titta in till Lustfyllt strax utanför Habo. Ett super mysigt ställe med butik och café. Kolla på hemsidan bara så att de har öppet.
    Ha en kul roadtripp!:)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Har tyvärr inga tips. Hoppas ni får det toppen på eran lilla trip.

    SvaraRadera
  6. Men åååå vad det lät roligt! Bara åka runt och kika och ta in någonstans...så mysigt! Hoppas ni hittar många bra loppisar! Lustfyllt som grodmamman skriver om vet jag också att det är jättefint!

    Kram och ha så trevligt=)
    Adela

    SvaraRadera
  7. Skoooj idé, man får många bra idér och tips här!!! Tack! Ha det så kul nu!
    Kram en följare i Örebro

    SvaraRadera
  8. Hej Sofia.

    Åh vad roligt att åka på Loppstripp, om sanningen ska fram tror jag faktiskt att jag varit på loppis ca 2 ggr i hela mitt liv, så jag måste verkligen ta mig i kragen och åka på några då man verkar kunna fynda mycket fint. Jag läste att du tagit en tur i vårt område, vad trevligt! Tycker dock inte det ser så trevligt ut för tillfället här då det är rena byggarbetsplatsen runt huset. Men det blir nog bra när det blir klart. Ha det bra på din tripp.

    Kram Mia

    SvaraRadera
  9. Men åååh vad skoj! Vi åkte där för något år sedan och stannade lite överallt där loppisskyltarna stod. :) I år ska vi åka Siljan runt och det blir självklart en slags loppistur också (även om inte maken vet det än.) ;) Tänkte besöka Skarp kalligrafi och så har jag spanat in några andra trevlig butiker i Dalaområdet kring Siljan. Hoppas att ni får en underbar tur och jag följer med spänning om det blir några fynd. :) Kram Ewa

    SvaraRadera
  10. det låter ju som en alldeles utmärkt semestertripp. hoppas ni har skoj och får se en massa trevligt skrot under resan. själv är jag grymt trött på gamla saker just nu. en "yrkesskada" efter att ha sålt på loppis de senaste två söndagarna ;)
    trevlig resa! kram
    ingela

    SvaraRadera
  11. Lycka till med resan och med "loppandet", kanske vi får se något fynd här på bloggen snart :)

    SvaraRadera
  12. Vilken mysig ide! Jag har tyvärr inget tips men skulle gärna få några efter din lilla tripp.

    Må så gott!

    SvaraRadera
  13. Hallå, vännen! Ser med spänning fram mot att få se alla dina fynd! (då jag heller inte är någon loppis-tjej.... ;-))
    Kraaam Carin

    SvaraRadera
  14. Smultronställen runt Vättern är självklart min hemstad Motala där du har ett loppis i hamnen, och är det söndag så "loppar" även privatpersoner där i hamnen,..och du gillar säkert den "vita" butiken Josefinas rum som ligger alldeles bredvid kyrkan.
    Något du inte får missa är Gränna där vi var igår där det finns en stoor gårdsloppis strax söder om torget..och glöm inte att köpa hem rejät med Grännaknäcke, för godare knäckebröd finns inte. Hjo är ju också en himla mysig stad och där ligger ju hotell Bellevue centralt och bra där ni kan övernatta.
    Ha en härlig loppisresa önskar Camilla i Motala

    SvaraRadera
  15. Hej, vad kul det låter. Vi har också pratat om att åka Vättern runt någon sommar, men det har inte blivit av ännu. Om ni kan tänka er att åka någon mil inåt landet kan jag tipsa om Björkhaga pensionat i Mullsjö. Jättemysigt med fantastisk mat, ligger ca 1,5-2 mil väster om Habo. Och jag kan hålla med om tipset om Lustfyllt, strax utanför Habo. Sedan finns det en butik i Tenhult, ca 12 km från Jönköping åt Nässjöhållet som heter just Butiken, den är också jättemysig. Fast det klart, det är ju ingen loppis. Hoppas att ni får det riktigt bra och att ni fyndar mycket så att vi får se sen!//kram maria

    SvaraRadera
  16. ååååå, vad härlig tur ni ska ut på...vill med...kramis semlan

    SvaraRadera
  17. Hihi...kul bild :) Ha så trevligt!

    Kram!

    SvaraRadera
  18. vilken mysig idé!! Hoppas ni får det underbart!

    vi får styra upp en ny drink-dejt snart!!

    kram grannen nu med lekstuga på tomten :)

    SvaraRadera
  19. Jaja från mig får du inga tips men det visste du ju redan:) Jag är ju ingen loppistjej fast jag letar ju efter 2 halvmånebord hihi. Ha det bäst raring. Ses på måååååndag/ Kramis A

    SvaraRadera
  20. jag säger bara lustfyllt i habo!!:)) du lär icke bli besviken! kraaaam annso

    SvaraRadera
  21. Hej goa bloggvän! Ha det bäst på loppisrundan! Kram Maria

    SvaraRadera
  22. Det låter ju hur mysigt som helst ju!!!
    :-)
    Hoppas att ni får det riktigt bra och fyndar en massa.
    KRAM

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails