torsdag 3 mars 2011

Bästa inredningen...

(Min nya kompis...)
Hej hopp!
Japp, den här lilla leksaken roar jag mig med i princip varje dag/kväll nu - en crosstrainer!:-) Vi har fått låna den av våra söta grannar, och både jag och maken har blivit lite lätt besatta,*ler*. Lättillgänglig och sååå bra träning när vädret eller tiden inte finns till att träna på annat sätt! Jag älskar att träna, och gör det flera gånger i veckan året om! Ser verkligen fram emot när man kan snöra på sig löparskorna och sticka upp i spåret och köra en runda eller två, men just nu känns det ju inte aktuellt, så tills dess får man hitta andra alternativ! På mitt 'nya' jobb har vi även en friskvårdstimma varje vecka som ska vigas till träning och det är verkligen nåt jag uppskattar till max!:-) Ha det gott!
Kram Sofia
Ps. Tack för all respons i det förra inlägget, ni är bäst!:-)
Och ett litet speciellt tack till Julia för din hjälp!

20 kommentarer:

  1. Så bra med en träningsmaskin mitt i hemmet. Ibland får inredandet ge vika. Det ser väldigt hurtigt ut iallafall = ), plus att den är svart = ). Vad duktig du är som tränar på året om. Jag kommer gärna in i små svackor, särskilt nov, dec. Men nu är det fart på promenerandet.

    Träna på!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  2. Grattis i efterskott pål bloggfödelsedagen!!!
    Åh vad skönt att kunna träna hemma, perfekt!
    Såg att någon använt en av dina bilder utan
    att fråga först. Knepigt, det borde väl alla
    veta vid det här laget att man inte får!
    Hoppas allt är bra annars!
    Kram Nina

    SvaraRadera
  3. Jag har också haft en sådan klump i vardagsrummet. Många timmar och många tvprogram har den slukat. Men nu har den gått vidare via Blocket. Eftersom jag köpte hund kände jag att det var bättre för oss bägge att förlägga motionen utomhus, dessutom känns det tryggare att promenera i vintermörkret med en vovve, även om hon aldrig skulle få för sig att morra.. ; )

    SvaraRadera
  4. Jätte bra träning att stå på en sån där och bekvämt är det ju också;) Träna på!!

    Kram Anna

    SvaraRadera
  5. Oj vad duktigt du är, önskar jag hade din disciplin. Min träning stannar för det mesta i mitt huvud som en tanke...men tycker om att promenera så väntar på att värsta ishalkan ska smälta bort.
    Ha det bra!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  6. Härligt! Här hemma är det zumba för hela slanten! :) Jag har varit lite hängig men ska komma igång igen nu! :) Sååå kul! Kram Ewa

    SvaraRadera
  7. ..och jag är nöjd med min lilla motionscykel...mor

    SvaraRadera
  8. Oj så duktigt! Här är det hundpromenader, slit o släp i stallet och ridturer som gäller. Men nog skulle jag behöva jogga av mig några kilon.

    Ha en skön kväll
    Kramar L

    SvaraRadera
  9. Önskar att jag också hade en sådan när det är tråkväder ute. Skulle gärna köra en stund innan jobbet på morgonen. Brorsan har en och kanske att jag skulle fjäska med dem igen om att låna den ett tag!:)
    Kram

    SvaraRadera
  10. Ååå, du är flitig du, önskar jag vore detsamma. Var dock ute på en morgonpromenad igår. Men det var ingen bra idé att gå i motionsspåren för fy vad halt det var.

    Ha en fin kväll!
    Kram, Jenny

    SvaraRadera
  11. Vad lyxigt att ah en sådan hemma. Det har inte jag :-(

    SvaraRadera
  12. Ååh, så flitig och duktig du är som tränara hemma på kvällar! Skönt att röra på sig, man mår ju så bra av det :)

    Så bra att du fick lite hjälp av Julia, hoppas det löst sig på något bra sätt med bilder, blir så irriterad när jag tänker på att dem använt sig av den utan att fråga, grrr....

    Kraaam Bella

    SvaraRadera
  13. Hej Vännen!
    Vad duktiga ni är du o maken:) Jag hade en sån där maskin men sålde den på Blocket förra året, den stod mest o samlade damm;)

    Nu imorse var jag i alla fall duktig, började med en promenad på 6km innan frukost:) Har kört två nyttiga veckor och har lyckats gå ner 2,8kg! Måste bara komma igång o röra på mig mer oxå..tror det är dags att investera i ett par nya löpardojjor till våren;)

    Ha en trevlig fredag!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  14. Har en motionscykel hemma, men blir aldrig av att jag använder den... Däremot tycker jag om att gå på spinning och springa på löpbandet på gymmet, så lite träning blir det i alla fall:-)

    Ha en trevlig helg!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  15. Hejhej! Länge sen sist!

    En sån manick har vi också här hemma, den är inte lätt att placera... Vi har vår på övervåningen i allrummet. Tyvärr samlar den mest damm... *host host*

    Knepigt det där med ditt foto i en web-shop! Märkligt att nån vågar göra så, det är ju stor chans att "bli fast" för man har inte lov att ta andras bilder utan att fråga först!
    Hur gick det förresten? Hörde du själv av dig till butiken?

    Önskar dig en riktigt mysig fredagkväll!
    Ann-Christine

    SvaraRadera
  16. Den där hästen skulle jag behöva rida på:)
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  17. Du, den där skulle jag behöva hemma nu. Men jag får försöka baxa mig till gymet istället. Jag börjar bli så tung.. är såå sugen på att springa. Men det lär ju dröja tills dess. Hejjar på dig så länge :)

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  18. Vilken fin kompis du fått! :)

    Det där med friskvårdstimma på jobbet är jättebra!

    Hoppas att du har en fin lördagkväll!
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  19. Funderar på en sån men träningscykeln som införskaffades är numera klädhängare :O) så risken finns att det blir ännu en dyr hängare. Jag har varit ute två gånger men det är så himla halt så det är bara att vänta. Då är ju detta redskap perfekt.
    Sköt om dig
    Kramm Agneta

    SvaraRadera
  20. När jag tränade på gym så älskade jag att stå på crosstrainern. Jag har funderat på att skaffa en, men än så länge har det inte blivit av...åkte skidor idag i alla fall.
    Träna på med er crosstrainer, kanonbra grej!
    Kram Susanne

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails