tisdag 24 juli 2012

Åkerby Herrgård och lite privat...

Hej på er!
Ja, nu var det ett tag sedan igen, sorry! Ja, vad säger man, mitt liv går för runt just nu and I love it! Ni som känner mig och även ni ute i cyberrymden vet ju/har ju förstått att jag för drygt ett år sedan separerade från mina barns far efter nästan 17 år tillsammans. Det är såklart en stor sorg med en skilsmässa med allt vad det innebär och det har varit ett tufft år på många sätt, men jag vill bara att ni skall veta att jag idag mår mycket, mycket bra:-). Man tror inte när man är mitt inne i det att det en dag skall vända, men trooo mig - det gör det! Livet går vidare, så är det! I helgen åker jag på en välbehövlig herrgårdsvistelse med trevligt sällskap och jag tänker unna mig en weekend av lyx, because I´m worth it:-). Nästa vecka väntar Turkiet med de två bästa jag har i hela världen - mina underbara barn! Ha det gott allihop! Kram Sofia

16 kommentarer:

 1. Skönt att höra att du mår bra vännen.
  Njut nu av Turkiet och värmen.
  Kram kram
  Lina

  SvaraRadera
 2. Ha så nice på SPAt, you ARE worth it! kram Milla

  SvaraRadera
 3. Åhh Sofia, du en av de starkaste människor jag känner! All kärlek! A.

  SvaraRadera
 4. Det är du verkligen värd och det är härligt att läsa att du mår så bra!:)
  Ha det riktigt bra i Turkiet också!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Underbart :)
  Ha det så mysigt
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Du är värd en helg på SPA och så starkt av dig att berätta. Ha det toppen på resan
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 7. Jag hittade till din blogg via din dåvarande granne. Har följt och kollat sen dess. Vad glad jag blev när jag läste detta, jag har precis själv skilt mig ( inte mitt val)så jag tycker att det mesta är jobbigt och trist. Men det ger mig hopp när jag läser detta inlägg.
  Tusen Tack.. Kram Lollo

  SvaraRadera
 8. Så bra att du har det bra nu.

  Sköt om dig

  SvaraRadera
 9. Underbart att höra, och ha det gott på båda ställena!
  Stor kram

  SvaraRadera
 10. Kära Sofia - så skönt att höra att du mår bra. Det är tio år sedan i år som jag och mina barns pappa skildes. Allt tar sin tid men jag säger som du - det blev SÅ bra. Önskar dej en skön helg - because you´re worth it!!! Stora kramar!

  SvaraRadera
 11. Hej Sofia!
  Jag hade nästan lämnat hela bloggvärlden, för att efter 1,5 års paus börja blogga igen. Därför har jag inte följt med dig på länge så det är med sorg jag läser om din skilsmässa! Men är oerhört lättad över att läsa att du mår och har det bra!:)
  Hoppas du får det riktigt underbart på resan med kidsen!
  Kram Sabina

  SvaraRadera
 12. Visst tar det tid att ta sig igen om skiljsmässa. Ett slags sorgearbete. Jag skiljde mig för x antal år sedan efter ett 17 årigt förhållande med giftemål och barn. Första året var hemskt för mig. Men som du skriver Sofia, det vänder!

  Ha det underbart med barnen i Turkiet.

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 13. Det låter bra att det vänder. Blev lämnad veckan innan semestern. Det har varit en sommar som inte varit andra lik. Men även jag vet att det kommer att vända, det har bara känts så långt bort.

  Hoppas du hade en mysig helg på Herrgården och att Turkiet blir likaså.
  // Malin

  SvaraRadera
 14. Vad mysigt med en herrgårdsövernattning. Älskar att bo på sådana ställen som inspirerar och lockar fram många bilder från svunna tider. :)

  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails