fredag 1 maj 2009

En härlig dag!



Halloj!
Idag blir det en strålande dag igen! Underbart! Gårdagen var trevlig med majbrasa och grillning. Dock blev den väldigt lugn så idag mår jag toppen! Vi ska förbereda lite utomhus inför den kommande uteplatsen, alla brädor samt tillbehör är levererade, så nu ser jag ljuset i tunneln ialla fall,*hihi*. Jag har beslutat mig för att lägga ut en bild på mig själv på högersidan här. Har man sagt A får man säga B känns det lite som,*ler*. Så allihop, this is me, taget på jobbet för några månader sen! Jag ser ju ut såhär och jag vill bli lite 'personligare' här på bloggen, så därför gör jag detta. Känner att bloggen kan bli lite mer 'levande' då...Så alla ni som följer syrrans blogg, NEJ vi är inte lika,*haha*. Hoppas ni får en toppendag! Kram Sofia som har 'kommit ut', *fniss*.

22 kommentarer:

  1. Haha nej ni är verkligen inte lika. Gud vad kul att se hur du ser ut. Som jag skrev innan så trodde jag ju att du skulle vara vacker. Och man har ju verkligen en bild av alla som bloggar och det stämmer ju inte i slutänden. Du är jättefin, antar att maken är väldigt stolt över dig.
    Storstor kram Anne

    SvaraRadera
  2. Hej Vännen!
    Åh vad kul att se en bild av dig!! Du är jättesöt (o det är Stina oxå även fast ni inte är lika;))!!

    Hmm..kanske jag oxå skulle lägga ut en bild på mig..*fniss*

    Ha en jättebra dag!
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  3. Modig du är som lägger ut en bild på dig, men du är jätte fin!:) Och som sagt, eftersom jag har sett din syster hade jag ju en helt annan bild av dig!:)
    Ha en härlig helg och lycka till med altanprojektet!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Alltid roligt att se en bild av den som bloggar, även om jag, av olika orsaker har valt att vara anonym (känner att jag kan skriva så mycket friare då!)
    Faktiskt riktigt varmt här med, så efter lite pyssel så kanske det blir lite solande? En kvart pallar jag säkert med.. ;-)

    SvaraRadera
  5. Va roligt att du visar en bild! Så kul att se och det blir lite personligare då! Lovar att hejja om jag träffar dig på CE :D eller nån annanstans:P Jag som hade en helt annan bild av dig, som blond! Roligt hur man kan få en bild av en annan person sådär:)Får se om jag är lika modig och lägger ut någon bild på mig..;) Hoppas du får en toppenskön helg, Kram M

    SvaraRadera
  6. Känns som jag måste säga HEJ!! :)
    Nu när jag har ett ansikte att skriva till!!

    Lika vacker som ditt hem som du visar upp!

    Ha en toppen dag!!

    Kram Jeanette

    SvaraRadera
  7. Haha du ä rolig du..nä ni är inte så lika!!!!
    Puss Fru Wreeby

    SvaraRadera
  8. Hej Sofia! Tack för ditt fina mejl, jag blev så glad. Du är jättefin och nu efter jag har sett dina barn så hade jag en bild i huvudet att du hade långt hår och såg ut ungefär så som du gör. Innan hade trodde jag nog att du var blond med halvlångt hår. Inte vet jag varför. Får se om jag vågar visa mig. Får fundera ett tag. Kram Åsa

    SvaraRadera
  9. Snygg tjej =)Ja..jag la oxå ut en bild på mig ganska tidigt när jag började blogga. Tycker det är roligt när man får ett ansikte på personen bakom allt fint... så våga "komma ut" lite mer allihopa... =) Kram Lina

    SvaraRadera
  10. Även här i norr är det sol och värme. Trädgårdsmöblerna har åkt fram och vi ska grilla :0)

    Vad fin bild på dig!

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  11. Verkligen kul att få se dig!! Du har så vackra barn också :)
    Själv har jag inte vågat (eller velat) visa mig.

    Hihi, ljuset i tunneln :) Jag var inne på samma idag gällande trädgården.

    Ha det så bra! Kramisar!!

    SvaraRadera
  12. Sv: Tack!!! Att jobba med bilder är så KUL och jag försöker experimentera hela tiden. Ibland blir det bra - ibland dåligt! Härlig klocka du har på dina bilder! Skulle passa bra hos mig! Har syrran din en blogg också - kul! Ha en fortsatt härlig kväll och tack för alla inpirerande inredningsbilder!
    Ps - kul att se hur du ser ut - jag försöker hitta en bra bild på mig att lägga ut...

    SvaraRadera
  13. Hej Du!

    Vad fin du va... Jag ska försöka sätta ut en bild med men jag hittade ingen. För hos mig är det jag som fotar och min man... fotar inte så ofta så jag ramlar bort på något sätt. Någon dag kommer det väl. Ha en fartsatt trevlig helg och goa kramar Ina

    SvaraRadera
  14. Ja kolla där är du ju! Vad modigt men bra, tyvärr är jag inte lika modig..

    Kram

    SvaraRadera
  15. Du kom ut du också :) Vad vacker du är vännen! Mycket roligare när man får ett ansikte bakom en härlig blogg! Hoppas ni har haft en underbar valborg. Måste testa drinken du tipsade om, det lät supergott!
    Trevlig helg!
    Kram Therese

    SvaraRadera
  16. Godkväll...Vad gott med grillat. Vad härligt att en av er är spara och en av er är slösa, hihi. Jag har tyvärr ingen syster men jag är en riktig slösare, fast det är härligt men ibland försvinner min apengar för fort.
    Ha en fortsatt myskväll..
    Stor kram Anne.

    SvaraRadera
  17. Vad kul att se hur du ser ut *fniss*... Kul att du har lagt ut en bild på dig i alla fall. Härligt att vara ledig va? Såå himla underbart. Två hela veckor och sedan långledigt igen... Man blir ju bortskämd... Kram din olika syster

    SvaraRadera
  18. Åhhhhhh, vad söt du är! Men det förstog jag då du visade dina fina barn.

    Jättekul att få se tjejen bakom den fina bloggen. Bra gjort, men visst var det pirrigt, det tyckte jag med.

    Vi har just haft en filmkväll, vi har kollat på Australia, den var ganska bra, men så måste man ju kolla av några bloggar också innan läggdags, men nu ropar kudden mitt namn.

    Kramar Linda

    SvaraRadera
  19. Halloj, visst är det underbart med hus, man har alltid något att göra eller hur. Kul att du visar bild på dig. Du är ju jättesnygg! Nu vet man vem man bloggar med och det är ju kanonkul.
    Det är så härligt väder nu, riktig sommarvärme. Jag är bara orolig att det blivit något vajsing med vädret så att det blivit förskjutet på något vis, tänk om det här är sommaren?? Hoppas inte
    Kram Kram
    Åsa

    SvaraRadera
  20. Hej hej!!
    Nämen vad kul att se dig :)
    Du ser jätte trevlig och söt ut!!
    Hoppas du får en härlig helg i solens sken!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  21. Hejsan! Kul att se den gulliga tjejen bakom den fina bloggen! Själv gillar jag känslan att vara lite "anonym"! ..fegis;-)
    Hoppas du får en härlig dag i solen..jag skall iväg till jobbet..inte så sugen idag!
    Kram Nettan

    SvaraRadera
  22. Vad roligt att se en bild på dig, du är så fin och har fina drag som dina barn. Får se om jag vågar någon gång...
    Det blir mer personligt, håller med dig.
    Vi hade en jättetrevlig kväll hos Åsa, Nylyckan. Vi umgås en hel del. Nästa helg ska vi träffas och planera Toscanaresan. Vi har hyrt ett gammalt stenhus ihop. Det är ett par till som ska med också.
    Ha en skön helg!
    Kram Susanne

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails