lördag 9 maj 2009

Gästbok♥




Godmorgon alla fina!
Här ska dagen snart börjas med en löparrunda i spåret, känner mig inte speciellt motiverad, men det är bara att bita ihop. Vädret är rått och kallt här och det blåser som fasiken, trodde smhi utlovade sol till helgen? Tänkte visa den här underbara skrivboken med handgjorda papper och monogram på som jag har införskaffat mig. Köpte den på CE inne-ute i Örebro. Jag har länge velat haft nån form av gästbok hemma då vi ofta har vänner på besök, speciellt nu när vi har nytt hus, så vad passade då inte bättre än den här godingen,*ler*. Så då vet ni det kära vänner, att ni får lämna ett spår hemma hos oss nästa gång ni är här,*hihi*. Ha en fin lördag nu! Vi ska bort till dukat bord ikväll igen, känns inte helt fel;-). Kram Sofia

18 kommentarer:

  1. Ja kom hit i sommar så tar vi ett glas vin på balkongen hihi :)

    Vilken fin bok. Sett den hos fler och den är verkligen bedårande. Roligt att vännerna får skriva en rad där.

    Skönt att bli bortbjuden på middag. Det är aldrig fel. Dessutom slipper man själv stå vid spisen. Dock är det roligt att laga mat men inte ALLTID haha.

    Och vad skönt med en löptur. Det gjorde jag bort igår så idag är jag ledig :) Men i morgon ska jag ge mig ut på en mil. Hjälp.. får se hur det går. Ska springa med en kompis, vilket är bra för då ger man inte upp lika lätt.

    Ha en skön lördag. Kram Josefin

    SvaraRadera
  2. Å va fin den var, inte så ofta man stöter på gästböcker nu för tiden. Mina morföräldrar hade hela bokhyllan full minns jag!
    Vilket jättefint bord du visade i förra inlägget oxå!!
    Ha en trevlig kväll!
    Kram Nettan

    SvaraRadera
  3. Så fin, vem kan motstå att lämna ett spår i den :0)

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  4. Vad kul med en gästbok och så himla söt och fin den är! Löparrunda låter ju sådär kul, men det är alltid skönt när man är tillbaka och kan känna sig nöjd med sig själv! Jag kör power walks måndag - fredag. Det är inget kul när man ger sig ut, men jätteskönt när man väl är ute och sen om man ser resultat på sig själv!
    Vi ska oxå till dukat bord ikväll. Det är lyxigt!
    Ha en skön helg!
    Kram
    Helena i Luxemburg

    SvaraRadera
  5. Hej Sofia!
    Vilken vacker bok! Jag skriver gärna i den nästa gång jag tittar förbi;)

    Jag började dagen med en promenad till Floda Kyrka o tillbaka, (det är ca 6,4km) det var oxå blåsigt o kallt, men som du säger,man får bita ihop:)

    Vad kul att bli bortbjuden på middag, ha en härlig kväll!
    Kramis Jenny

    SvaraRadera
  6. Vilken bra idé med gästbok! Har inte tänkt på det men det är klart man ska ha hemma. Kan ju vara en bra "minnesanteckning" också på vad man bjöd på så man inte bjuder på samma sak nästa gång samma gäster kommer på besök:-) Ha så trevligt ikväll och tack för shoppingtipset!

    SvaraRadera
  7. Hade också tänkt ta en joggingrunda idag, men det blev en fika på stan med mamma istället!:) Får se om jag får till det imorgon.
    Så söt gästbok du har köpt!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Dina bilder är lika vackra som du vännen!:) /Kramis A

    SvaraRadera
  9. Åhh så fin! Jag har letat hur länge som helst efter en gästbok som vi kan ha till pensionatet och caféet men inte hittat något som jag gillar.
    Men den där var verkligen urfin!

    SvaraRadera
  10. Åh, duktiga du som är så hurtig = ).... Den boken är SÅ fin! Har kollat in den.

    Ha en skön lördag!
    Kraml-l

    SvaraRadera
  11. Jag trodde också att det skulle bli so idag?! Vad sjutton hände? För här vräker regnet ned.. tur att man då har lite fina loppisfynd att muntra upp sig med!!

    SvaraRadera
  12. Nu kan du sprätta cidern med gott samvete när du var så duktig och sprang så långt. Har styrketränat under eftermiddagen och i morgon väntar milen. Pust! haha

    Ha så trevlig ikväll. Kram Josefin

    SvaraRadera
  13. Jättefin gästbok och va roligt att ha när gästerna kommer, kan bli mycket roligt skrivet i den :) Ja Sushi kan man verkligen få begär efter! Jag äter mer Sushi på vår/sommar än på vinter och jag kan ha långa "uppehåll" men så när jag väl äter Sushi kan jag bli sugen på det flera dagar i rad! Hoppas ni får en trevlig kväll! Kram Maria

    SvaraRadera
  14. Jättefin gästbok! Är alltid roligt när gästerna skriver några rader om besöket... =)
    Ha en bra kväll! Kram Lina

    SvaraRadera
  15. En helt underbar bok.

    Jag tycker det verkar som att jag hittat min överman i shopping ;)
    Men visst är det kul. Och endel saker MÅSTE man bara ha, eller hur hihi.

    Kram på dig.
    Marit

    SvaraRadera
  16. Vilken fin gästbok, japp man kanske får skriva i den någon gång, hihi. Sofia jag tror igen att våra män är ganska lika, pedanter.....Jag brukar inte städa kan jag säga. Men idag kände jag att det var dax att ta fram snabeldraken= dammsugaren. Kör hårt med min hund varje dag, stackaren hon får knappt stanna att kissa. Jag går och går.

    Stor kram Anne

    SvaraRadera
  17. Åh den ser helt ljuvlig ut!
    Kram Malin

    SvaraRadera
  18. Hoppas ni hade trevligt igår! För oss var det en lugn och skön lördag med film.

    Det blir ingen mil för min del idag. För tajt om tid för min kompis som skulle iväg på nåt efteråt. Men men.. en annan gång. Inte mig emot hehe.

    Hoppas du får en fin och solig söndag. Kram Josefin

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails