lördag 5 september 2009

♥♥♥♥♥



Underbara bloggvänner och alla andra därute!
Om ni bara visste vad rörd jag är, jisses vilken respons!! Tack för alla omtänksamma och peppande ord ni givit mig både i kommentarerna, telefonsamtal och i många mail, men framför allt tack för allt fint ni har skrivit om min blogg! All kärlek till er! Var ska man hitta tillbaka till inspirationen och lusten fortast igen om inte hos likasinnade samt nära vänner? Jag känner att jag inte kan vara ifrån den här 'världen' som ger mig så otroligt mycket! Jag brinner ju för det här! Ett litet speciellt tack också till Lise-lott som beskrev så klockrent i sin kommentar i mitt förra inlägg precis vad det här med bloggandet 'handlar om':-). Du är så klok vännen! Och vill människor vara missunsamma samt inte kunna glädjas åt andra människors framgång och lycka så är det deras business, precis så är det ju, right? Hur som helst så har jag fyllt på med ny energi igen och ser nu fram emot att 'köra på' som vanligt:-). Jag ska också besöka er alla så fort jag bara kan,*ler*. Kram Sofia
Ps. Den ljuvliga kakelplattan från Julia har anlänt till mitt hem,*glad*.

32 kommentarer:

  1. Härligt mitt vän!! Kör på som vanligt..vi gillar dig. Har skickat datum om att jag vill att du ska komma HIT!!Hoppas att du kan.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Vad härligt att du funnit kraften att komma tillbaka=)
    Din blogg är fylld med så mycket fint så det ska bli kul att få läsa den igen)
    Kramen

    SvaraRadera
  3. HEJ = ))!!!

    Åh vad KUUUUUUUUL att du är tillbaks, underbart, TJOHOOOOO!!!!! för det är ett bevis på att du mår bättre och har alla förutsättningar för att bara må bättre i denna må-bra-värld = )! TACK goa du för dina fina ord, oj, blir lite generad hi,hi....vad kul att kunna vara till lite hjälp!

    Nu ska jag in på loppis till Helena Skarp, behöver jag säga att det ska bli så KUL = ). Jag och två härliga kompisar styr bilen mot Gävle.

    Som sagt kul att ha dig med igen = )! Underbara bilder som alltid och vad fin kakelplatta, den måste jag nog ta och beställa om det finns några pengar kvar efter dagens tur = )!

    STOOOOOOOOOOR KRAAAAAM L-L

    SvaraRadera
  4. Heej Vännen!
    Welcome back!! Äntligen är du tillbaka, vad glad jag blir:)

    Den där kakelplattan är såå fin!

    Ha en superbra dag, nu väntar Svärmors hund Wilbur på mig, vi ska ta morgonens första promenad:)

    Kramis Jenny

    SvaraRadera
  5. Hej
    Hittade hit via Lotta(Fyra årstider ,My Lovely Four Seasons ) Jättemysig blogg du har. Ha en fin dag.Kram Titti

    SvaraRadera
  6. Så kul att du är tillbaka! Gillar ju din blogg jätte mycket och har saknat dina inlägg!:)
    Jätte vacker kakelplatta du har köpt också.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Hakona mantata det är ord som är bra....Hakona mantata gör att man blir glad 0).. Kul att du är tillbaka!!! Du är en sann BLOGGARE

    SvaraRadera
  8. Jag säger detsamma... kul att du är tillbaka!!! Hoppas din blogginspiration håller i sig, vill gärna läsa dina fina inlägg och se dina underbara bilder!
    Skön helg!
    Kram Sabina

    SvaraRadera
  9. Sååå glad jag blir!!! Bra att du inte låter missunsamma människor stoppa dig och roligt att du åter känner lust till att blogga, till min stora glädje då det alltid är lika kul att gå in och se på dina fina bilder och läsa dina välskrivna inlägg :)

    Stooor kram till dig

    Bella

    SvaraRadera
  10. YEEEEHAAA!!
    Har varit så tomt utan dig. Bloggvärlden är inte den samma utan dig. ;)
    Hoppas nu vi kan få till ett datum som passa alla IRL.
    Massor kramar Lina

    SvaraRadera
  11. Hej, vilket fint hus ni har! Jag hittade till din blogg idag.
    Trevlig helg!
    Anna-Karin
    livetharochnu-akh

    SvaraRadera
  12. oj, så roligt att du är tillbaka! rätt tänkt, sofia, vi kör med vårt o njuter av det, så får andra människor skaffa sin livsnjutning nån annanstans!
    kram
    ingela

    SvaraRadera
  13. Kul att du du är tillbaka i bloggvärlden igen! Hoppas allt ordnar upp sig så du slipper alla elakheter! Kram Stina

    SvaraRadera
  14. Hej Sofia!
    Äntligen är du tillbaka, som jag har väntat!! Det gäller att stå på sig, annars gör ju någon annan det! Ser fram emot alla dina inlägg framöver!
    Kramisar från Luxemburg

    SvaraRadera
  15. Hej, skönt att du är tillbaka på din bloggplats som du gillar, ser att det är många som saknat dig, känns väl härligt att vara efterlängtad! Mor, som ägnat dagen till att renskriva Morfars dagböcker, mycket jobb, det är 72 år han skrev, varje dag... kram till er alla.

    SvaraRadera
  16. Välkommen tillbaka!
    Har kikat in på din blogg flera gånger varje dag, och nu blev jag så glad när du hade skrivit ett litet inlägg.
    Härligt...
    Ammi

    SvaraRadera
  17. Haha så lite så.....Vad skönt att du är tillbaka. Ja här blev det Ica. Kakelplattorna är ju så fina. Klart att det är jag på bilden, fniss fniss.
    Hoppas att ni har det mysigt ikväll...

    Kramkram A

    SvaraRadera
  18. Skönt att ha dig tillbaka! :) Precis så är det! Vad glad och stolt för ditt! Vilken fin platta, har funderat på en förgätmigej ett tag nu, men vi måste sätta igång med nya badrummet först! Ha en skön söndag! Kram E

    SvaraRadera
  19. hej!
    Läste ditt förra inlägg först idag, fy vad tråkigt det kändes... Missunsamhet är något som alltid ligger och lurar bakom knuten hos många. Kan förstå att det måste vara jättejobbigt när den tittar fram och drabbar en!
    Men också härligt att läsa dina glada ord från sista inlägget!
    Bloggandet ger ju så mycket och jag håller med dig, man vill inte vara utan det. Så härligt att möta massvis av likasinnade här i cyberspace som förstår den passion man har för det här med inredning.

    Önskar dig en sköön dag!
    Kram mariette

    SvaraRadera
  20. Ja, inte ska man bry sig om vad missunsamma typer häver ur sig! Det är inte alltid lätt att skaka av sig negativ energi, men jag brukar tänka så att om man tar åt sig av det, så "vinner" de över en... Så bra att du är tillbaka!

    SvaraRadera
  21. Välkommen tillbaka jag har saknat dig! Vilken jättefin kakelplatta undrar om det finns även med annan text?! Det får jag kolla upp! Ha det så jättebra! Kram från Maria

    SvaraRadera
  22. Välkommen!!! KUL att ha dej tillbaka ska du veta! :)
    Jadu jag vet inte vad de har sagt eller gjort mot dej men det är nästan alltid så att det handlar om avundsjuka människor. De är de som blir fruktansvärt elaka, jag har råkat ut för sådana människor FLERA gånger i den verkliga världen, men aldrig genom bloggen...tack o lov.

    Det är lätt att säga, men SKIT i elakingarna, tyck synd om dom istället. För de är garanterat inte lyckliga med sina liv.

    KRAM
    /Helena

    P.s Mmmmmmm så glad att jag hittade stolarna hos dej! :)

    SvaraRadera
  23. Hej på dig min goa bloggvän!
    Jag trodde inte att du skulle vara borta så länge. Vi håller ihop vi bloggvänner och struntar i alla avundsjuka människor. Egentligen är det de som mår sämst.
    Ta hand om dig så vi hörs snart igen.
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  24. he goaste gulligaste Sofia.

    Jag blir så glad när du varit in til mig idag.

    Jag såg nyss att jag inte lagt dig i min länklista. Det måste jag fixa...

    Kram på dig du söta
    Marit

    SvaraRadera
  25. Du har ju en toppen svärmor på alla plan! Är de aldrig ute och plockar svamp själv? Jag som har sagt till barnen att du älskade det och att fiska då du var liten... Kram Syster

    SvaraRadera
  26. Hej Sofia! Låter som du haft det tufft. Tråkigt med en massa missunsamma människor. Varför kan inte bara folk glädjas åt andras välgång och lycka????? Skönt att du verkar kunna lägga dom bakom dig. Kram Sofia

    SvaraRadera
  27. Så fort du vill byta banner så säger du bara till. Ha en skön start på nya veckan.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  28. Hej Sofia och välkommen tillbaka! Vi är många som har saknat dig! I alla fall JAG! :) Hoppas du ska kunna släppa det som varit och ha roligt med bloggen igen. Superfin kakelplatta från Julia också. Vi får väl se den snart i badrummet? Kram Josefin

    SvaraRadera
  29. Kikar in till dig för att säga att jag tänkte på dig igår hos Helena Skarp, hittade den där fina kakelplattan hos henne, så nu har jag oxå en sån hemma hos mig, hi,hi...så nu är vi "likisar" = )!!! Hade tänkt beställa en men nu slipper jag ju det, plus att Helena hade halva priset, så kul att fynda. Nu var ju inte det den enda saken som föjde med hem....= ), en lyckad shoppingtur!!!

    Sköt om dig!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  30. Åhh vad skönt att du är tillbaka och har hittat rätta känslan igen!
    Jag är också lycklig ägare till en sån vacker platta! Superfina!
    Sköt om dej! Kram Cilla

    SvaraRadera
  31. Tack för titten....vad glad jag blir att du är tillbaka! Har saknat dig....Du verkar så piggelin o glad så låt ingen annan få ta det ifrån dig! Välkommen tillbaka! Kram Therese

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails