tisdag 15 september 2009

Boktips!


(Bilderna hämtade från cdon.se)
Hej på er!
Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag är en riktig boklover!! Jag bara älskar att läsa, det är bland det bästa som finns och så otroligt avkopplande. Brukar oftast beställa böckerna från nätet, väldigt bekvämt som med all nätshopping:-). Nu har jag beställt hem dessa två böcker bl.a, och jag bara längtar tills de dimper ner i brevlådan! Jag har läst alla Henning Mankells böcker och Läckbergs likaså, så nu ser jag verkligen fram emot att få kura upp mig i soffan och bara lääääsa,*ler*!!
Ps. Var det fler än jag som blev otroligt besviken på filmatiseringen av Mari Jungsteds böcker som började visas i söndags, 'kommissarien och havet'? Fyyy fasiken så B det var, att dubba skådespelare (som dessutom var tyskar) blir rent ut sagt riktigt DÅLIGT! Ha en fin dag! Kram Sofia

24 kommentarer:

  1. Hej Sofia!
    Jag väntar oxå med spänning på Läckbergs nya..!, har också läst alla hennes och tycker de är riktigt bra! Det är verkligen som du skriver riktigt avkopplande att läsa och jag plöjer gärna en och annan deckare..

    Missade filmen i sön, men nu på sön fortsätter flmserien..ska kolla då och se vad jag tycker.
    Förresten har du något tips hur man kommer igång att springa/jogga? Jag tycker det är sååå trögt men jag måste verkligen ta tag i träningen nu..

    Ha en fortsatt fin och solig dag!
    Varma kramar/Maria

    SvaraRadera
  2. Hej! Tack för boktips jag skulle gärna läsa mer, men jag kommer aldrig till skott! Jag tror jag sitter vid datorn för mycket.....
    Kramar från Maria

    SvaraRadera
  3. Hej Sofia!
    Visst är det härligt med deckare, Läckberg är en av mina favvisar oxå:) Den här nya har jag inte läst, brukar vänta tills de kommer på pocket:)

    Jag tittade faktiskt inte på Kommisarien o havet i söndags, älskar Marie Jungstedts böcker och det kändes bara fel med dubbning o tyska skådisar..vad synd att de "pajjar" bra deckare sådär..

    Ha en härlig eftermiddag,

    kram Jenny

    SvaraRadera
  4. Hej!

    jag har äntligen börjat läsa böcker igen, och håller på med Jungstedt, hon är så bra. Jag kände mig oxå lite besviken på filmen, synd, men då får man läsa böckerna och njuta av dem i stället.
    Kram L-L
    Ha en skön dag!

    SvaraRadera
  5. Hej, ställert mig gärna på lånekö till Fyrvaktaren, beställde i dag "Potensgivarna" på biblioteket i CD, har hört att den ska vara sååå rolig, har du läst den ? MOR

    SvaraRadera
  6. Läser periodvis mycket böcker, ofta hinner jag inte.
    Håller med dig om "Kommisarien och havet". Orkade inte ens se klart på den p g a dubbningen!:)
    Kram

    SvaraRadera
  7. Hej svejs! Håller med dig fullständigt...Det var riktigt synd eftersom det var en bra handling o bra skådisar för övrigt! Må så gott Sofia! Kram Therese

    SvaraRadera
  8. Tjenare tjejen!

    SNYGGT blev det med plattan till handdukarna. :)

    Åh vad jag vill ha tid att bara läsa böcker. Jag är ju en sån som inte vill släppa boken förrän den är färdigläst. Älskar att vara inne i en annan värld och när jag har läst klart så känns det oftast lite sorgligt... :)

    Jag hade inte läst böckerna men AHHHHH vilken irriterande serie. SYND, för den kunde ju vara så bra!!! Hatar verkligen att de dubbar, varför?! Nä, så dåligt!

    Ha det så bra!
    KRAM
    /Helena

    SvaraRadera
  9. Ser också fram emot Fyrvaktaren, hennes böcker har hittils varit riktigt bra. Får se till at skaffa den snart!
    Ha en skön lässtund när dom kommer!! Kram Cilla

    SvaraRadera
  10. Jag läser aldrig böcker..det låter så mysigt. Slutade att läsa efter min studier, men då blev det bara en massa litteratur. Det ska bli jätte kul att ni kommer. jag ska försöka lägga min städångest på hyllan:-)
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  11. Älskar att läsa, men tyvärr faller inte Läckbergs språk mig i smaken. Men jag hittar säkert något annat nytt och spännande att fylla på min bokhylla med!
    Tycks förresten vara många som reagerat på den dåliga dubbningen i den filmen, kanske tur att man glömde bort att den visades! ;-)

    SvaraRadera
  12. Hej!
    Även jag är en bokslulare, men denna har jag inte läst.
    Kram Hanna

    SvaraRadera
  13. Jag sågade ju deckare en anna gån när du skrev om Siegs böcker.
    Men har glatt fått a tillbaka det efter ha fastnat totalt i den första boken.
    Nu ligger del 2 och 3 och väntar på att bli lästa.
    Men törs inte börja för då vet jag att jag blir fast....går inte sluta och då blir inget gjort här hemma.
    Har fixat banvakt ejobbet den dagen då du kommer så jag hoppas jag hinner ner för att träffa dig en sväng på stan :)
    Känns så länge sen vi var hos Anne nu.
    Nu kalla kuden och sängen.
    Ta hand om dig vännen. Kram Lina

    SvaraRadera
  14. Läckbergs böcker har jag läst, den sista kvar plus denna. Mankell är också bra. Jag läser Stig Larsson andra bok och vill läsa ut den innan jag ser andra filmen. Gillade inte heller filmen efter Mari Jungstedts bok. B var namnet...tittar säkert på de andra ändå...
    Kramis Susanne

    SvaraRadera
  15. Är tyvärr ingen bokmal, men man kan ju bli!! :)

    Lånade en bok på bibblan när jag var där med barnen sist. Linda Olssons "Sonat till Miriam". Har börjat läsa men den e lite seg...
    Ska nog ge den en chans till :)

    ha det så jättebra!!

    Kram Jeanette

    SvaraRadera
  16. hej vännen! jag är en periodare också när det gäller böcker. just nu har jag än on-period (brukar bli så under sommaren när vi är på stugan), men jag är rädd att höstmörkret snart tar över o då blir det mera tv o film igen.
    deckare brukar jag inte läsa så ofta eftersom jag inte kan lägga dem ifrån mig innan jag läst ut dem. det är stressande, förstår du ;)
    ha en skön höstdag, sofia!
    kram
    ingela

    SvaraRadera
  17. Håller med dig, serien var riktigt b!! Ha en fin dag! Kramis Lisa

    SvaraRadera
  18. Jag älskar också att läsa :) Ska också köpa mig Läckbergs nya, har läst de övriga och gillar dem massor :)

    Jungstedts har vi ju redan diskuterat på FB så du vet vad jag tycker - SKITfilm! Snacka om sabotage... :D

    Sköt om dej!
    Kram Therese

    SvaraRadera
  19. Svindålig var den. Skall läsa Läckbergs senaste sen. Jag är ju också en bokmal, väntar på att få tillbaka Kallentofts sista som jag ej har läst ännu och just nu försöker jag plöja Senaste Marian Keys på 760 sidor...
    Måndag= Örebro för hämtning av Tolixpallar till C...

    Kramis A

    SvaraRadera
  20. Älskar också deckare!!!

    Har självklart också köpt Camillas nya bok idag och redan börjat läsa :)

    Håller med dig om att filmatiseringen av Mari Ljungstedts böcker var urusel, så tråkigt med dubbningen och hennes böcker är ju så bra så tråkigt att de "förstört" i alla fall den första boken...

    Ha en bra kväll goa du

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  21. Tack för boktipsen. Hinner tyvärr inte läsa så mycket. Fast jag har alltid en bok på gång på nattduksbordet...
    Kram/Åsa

    SvaraRadera
  22. Herregud han får inte städa ihjäl sig, säg åt honom det. Du kommer att älska C...

    Kramis A

    SvaraRadera
  23. God kväll! I dag fyller Anna i butiken år och då får man ställa upp och åka och äta lite kex och ost och dela på ett par flaskor (???) vin och skratta lite. Jag har skrivit ca tjugo fel nu... Hur som helst. Jag är en bokmal. Plöjer allt. Älskar att läsa bra böcker. Rent grammatiskt är Läckberg sådär, kanske också storyn vacklar, men det gör inget... Jag giller hennes böcker. Hellre Läckberg än Marklund brukar jag säga... Läckbergs nya har jag beställt av min brorson som säljer jultidningar. Får alltså vänta tills december... Jag överlever. Kram

    SvaraRadera
  24. Sofia...vi verkar så lika, rätt kusligt faktiskt eftersom vi aldrig har träffats;). Jag älskar oxå att läsa...underbart!! Din blogg är så myysig! Ha en fin dag önskar Annica utan blogg:).

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails