fredag 25 september 2009

Hemnes...


Hej på er!
Nu måste jag ha er hjälp! Jag (eller ähum...vi) är inne på att sälja vår eksäng från Mio på blocket och istället köpa denna Hemnes-säng från Ikea. Jag har helt valt bort den vita sängen då den ju tyvärr inte är helt vit, utan har bestämt mig för den svarta...som inte är helt svart utan svartbrun tydligen! Min fråga är alltså, vad tycker ni? Är det en konstig nyans (jag vill ha ärliga svar nu,*hihi*). Förövrigt, om det är nån som har en Hemnes därute, är ni nöjda med den i så fall? Tack på förhand,*ler*. Ha en fin fredag! Kram Sofia
Ps. Om det är nån som är intresserad av vår säng, bredd 160x200 cm, så är det bara att maila mig! Bilder finns under kategori 'sovrum' i högerspalten!

26 kommentarer:

  1. Hej Sofia!
    Den där mörka Hemnes är jättefin tycker jag!
    Har för mig att Maria med bloggen Inredningsgalen har en sån, kika in hos henne o kolla!

    Ja Julia har så mycket fint..suck! Hade jag varit rik hade jag nog kunnat köpa Allt hon säljer,hihi!

    Ha en jätteskön helg Vännen,

    Kramis Jenny

    SvaraRadera
  2. Ingen erfarenhet av den, men väldigt snygg är dem!!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej!!

    Vet inget om sängen med tycker den är ursnygg..
    Men då är jag ju oxå väldigt svart grå vit människa..

    Ha det gott och trevlig helg!
    Kram Camilla.

    SvaraRadera
  4. O vilken snygg säng! Tyvärr vet jag ingenting om den men den va väldigt fin. Kram

    SvaraRadera
  5. Hej Sofia! Vi har ju som sagt en "vit" hemnes, den är mer antikvit, men eftersom vi har både garderober, byrå och sängbord i vit så blir det mer enhetligt, fint tycker jag. Annars kan du ju alltid måla ett lager färg om du vill ha den "kritvit" =)Ha en bra dag! Kram Lina

    SvaraRadera
  6. Tycker att den färgen är super snygg!!
    Kramen

    SvaraRadera
  7. Den sängen är jättefin! Jag har inte tittat närmare på den, men den svarta dagbädden har jag sett och den upplevs svart, hm....att det inte bara kan vara svart-svart och vit-vit, då vore det så mycket enklare! Jag håller med Jenny, kolla hos inredningsgalen, hon har ju superbra smak, precis som du! Det borde bli jättesnyggt!!! Kanske den upplevs svartare när den kommer in till det vita? Eller så kan man ju alltid fylla i med lite svart. Superfint och läckert med svart till er råspont!!!

    Ha en skön helg!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  8. Hej Signe :))))
    Jag tycker den är ursnygg och har aldrig uppfattat den som brun. Hoppas du får den gamla såld.
    Hoppas du får en mysig helg
    Kram Åsa

    SvaraRadera
  9. Åh men Sofia ska du byta nu, jag personligen tycker den i ek är kanonfin:) Men om du nu ska byta tycker jag inte den vita, det blir så mycket vitt då överallt, den svarta är cool, inredningsgalen har den som sagt och jag tycker den är jättefin hos henne, jag tror man kommer uppleva den svart:)
    Ha en supertrevlig helg Kram kram Mia

    SvaraRadera
  10. Jag har ett sidobord/sängbord i den serien och färgen, tycker den är jättesnygg! Blir mjukare intryck än helt becksvart.
    Den sängen är ju jättefin, så satsa på den ni!

    Fredagskram!!

    SvaraRadera
  11. Hej, jo den svarta tycker jag skulle passa fint till allt ert vita. MOR... som är på väg till den stora staden Kumla för att sjunga på ett musikcafé.

    SvaraRadera
  12. Jag tycker ju sängen ni har nu är finast, får man skriva det??? Men visst är det kul att förnya lite... Kram Stina

    SvaraRadera
  13. Hej Sofia!
    Hemnes sängen är jättesnygg, den tror jag kommer passa jättebra mot er vägg med råspont.. skulle kunna tänka mig den själv men sambon är ganska lång så vi får kika på sängar utan fotgavel..:)

    Trevlig helg!

    Kram Maria

    SvaraRadera
  14. Hej!
    Tittar in för första gången och vilken fin blogg du har.

    Angående sängvalet så tycker jag att den mörka är snygg och den passar bra in i sovrummet med den liggande panelen. Det blir en häftig effekt.

    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  15. Sängen från Ikea blir ju jättebra i ert ljusa sovrum....Önskar dig en Trevlig o skön helg! kramis Therese

    SvaraRadera
  16. Om ni inte känner helt nöjd med färgen på sängen så går det ju alltid att måla om - även om det är nytt! Jag gillar inte riktigt när det är gavel vid fotändan, det känns lite instängt och som att sängen tar större plats då, men annars gillar jag Hemnes (och de har ju jättefina byråer i den serien också!)

    SvaraRadera
  17. Hemnes är jättefin, men jag tycker det är huget som stucket av den du har nu och den svarta sängen! Lycka till med ditt val:). Kram Veronica som följer din blogg i 'smyg';)

    SvaraRadera
  18. jag tycker absolut ni ska satsa på den sängen, den skulle ta sig så bra mot allt det vita!
    kan inte du, snälla sofia, dela med dig lite av din motionslust?
    ha en underbar lördag!
    kram
    ingela

    SvaraRadera
  19. Jag har en svart (svartbrun) men tycker att den ser helsvart ut (de har väl inte bytt ut färgen till i år?) är jättenöjd med den. Den är snygg, nätt i modellen och jag sover som en prinsessa i den. Köp!
    /Jenny

    SvaraRadera
  20. Tittar in och önskar dig en skön lördag ♥ Jag gillar din eksäng..men ombyte förnöjer i sänghalen *ler*
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  21. Alltså, jag är ju svag för vitt så jag hade satsat på den vita eller målat ett lager vitt på den bruna för att sedan shabba den...
    Kram
    Åsa

    SvaraRadera
  22. Jag är väl lite tvärtemot många andra här på kommentarerna... men jag tycker aboslut den sängen fast i vitt.... tycker svart är lite för hårt... vitt vinner i längden!
    Skulle hellre satsa på att mörkare överkast eller kuddar som detalj istället.

    Hoppas att det ordnar sig! MVH Jossan

    SvaraRadera
  23. Hej Vännen!
    Ja, jag är jättenöjd med skolplanscherna men har inte avslöjat för Peter vad jag fick ge för "December" då hade han fått dåndimpen, hihi!

    Ha en toppenvecka söta du!

    Kramis Jenny

    SvaraRadera
  24. Hej Sofia!

    Du har fått så många fina åsikter redan. Jag tycker ju också att den i ek är så fin men jag hoppas också att du får den såld om du vill förnya dig och byta till något annat. Jag vet själv hur det är :) Och jag tror absolut att man upplever den sängen som svart. Jag tycker absolut att du ska välja den istället för vit då den mest troligt kommer att försvinna i allt annat som är vitt. Det ska bli spännande och se vad du bestämmer dig för. Lycka till! Kram Josefin

    SvaraRadera
  25. våra kompisar har den och är tyvärr inte helt nöjda. Den knakar och skelar och känns väldigt ikea.. men jag tycker den är fin!! Annars kan jag tipsa om att Jakobssons möbler ute i odensbacken har fina stilrena sänggavlar, bla i kritvitt som du verkar gilla ;-)

    Lycka till i jakten!

    SvaraRadera
  26. Vi har den vita Hemnet och är SUPERNÖJDA men den. Gillar den jättemycket så jag kan varmt rekomendera en hemnes i vilken färg som helst :)
    Vi har oxå liggande vit panel i vårt sovrum och även iafall sängen inte är helt vet så funkar det bra ändå, tycker jag iallfall :)

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails