fredag 26 mars 2010

Tävling! Presentkort värt 500:-!


(Löplabbet sponsrar denna tävling)
Hej på er!
Ni som har följt min blogg ett tag nu vet ju att förutom inredning även träning ligger mig varmt om hjärtat! Igår slog Löplabbet upp portarna till en ny butik här i Örebro (på Träffpunkt) och i samband med detta lottar jag nu ut ett presentkort värt 500:-valfri vara i nån av Löplabbets butiker runt om i Sverige (finns även som nätbutik). Perfekt att vinna inför en kommande vår och sommar med mycket träning och sport, eller vad säger ni?:-) Alla kan vara med, även ni utan blogg också såklart! Allt ni behöver göra är att skriva en liten motivering i kommentarsfältet nedan varför just du ska vinna, några rader räcker. Tävlingen pågår till den 1 april (skärtorsdagen) kl.12! Hoppas ni vill vara med! Lycka till! Kram Sofia
Förtydligande: Ni behöver absolut inte välja löparskor om ni vinner, utan det är en valfri produkt ur Löplabbets sortiment!!

81 kommentarer:

 1. Hej goding!

  Jag vill vara med! Min motivering lyder "enda chansen för mej att få ett par träningsskor - för jag skulle inte lägga pengar på det själv". Kanske äntligen skulle ta mej i kragen igen och börja träna...:)

  Ha en go helg - stor kram!

  SvaraRadera
 2. Jag vill gärna vara med i tävlingen!
  Efter en vinter av rust, då egen tid har varit ett minne blott skulle jag nu vilja ta på mig fina nya träningskläder och börja träna igen!

  Hoppas du får en fin dag
  Elin
  elin_lofstedt@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag vill vara med och vinna. För det är jag värd. Kramis/Fia (fia@mammafia.com)

  SvaraRadera
 4. Efter barnafödande behöver jag verkligen komma igång med träningen igen, och skulle verkligen behöva ett par nya träningsskor!

  (eller är det en luring. Vill du att vi ska skriva exakt som du säger? Alltså: en liten motivering i kommentarsfältet nedan varför just du ska vinna, några rader räcker. I så fall har jag ju skrivit det också nu :))

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Jag skulle behöva nya joggingskor eftersom mina nuvarande är lagade med silvertejp... Då skulle det sitta fint med ett presentkort!

  Tack för en fin blogg!
  /e

  SvaraRadera
 6. Lotta Alriksson26 mars 2010 08:35

  Hej vännen,

  Jag skulle vilja vara med i tävlingen. Behöver ett par nya skor då jag skall börja med powerwalking på måndag. Anledning till det? Jag har samma midjemått som Mathias just nu och du vet ju hur han ser ut:-(.

  SvaraRadera
 7. God morgon Sofia!!! Klart jag vill vara med i utlottningen! :D

  Vinner jag ett presentkort på nya skor, så har jag ju inga ursäkter att INTE träna! :D Lovar att skicka ett kort på mig när jag inviger mina nya skor... Skulle sitta fiiiint till beach 2010...

  Ha en underbar dag, vännen!!! Kraaaam Carin

  SvaraRadera
 8. Mina gamla har börjat bli utslitna...behöver verkligen ett par nya, måste ju komma i form till Beach 2010! Fniss ♥
  Tycker du tar så fina bilder, gillar din höga vita byrå i köket!

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Jaaa, lika bra att erkänna... jag behöver "reparera" figuren lite sen lilla O föddes ;)
  Skulle sitta bra med ett bidrag till ett par ordentliga skor till mina prommisar då!
  Kram!

  SvaraRadera
 10. Måste komma i strandform!!!! Många kramar fru Wreeby

  SvaraRadera
 11. Hej Soffan!
  Jag vill gärna vara med och länkar som vanligt.
  Min motivering, lova att inte skratta?
  Alla behöver motion, det är som en vitamininjektion
  Vinner jag ett presentkort så kan det hända, att du får hänga med på en vända.
  I elljusspåret jag springer på lätta fötter så att jag inte blir trötter
  Nu hoppas jag på tur så att jag slipper ta en bantningskur.
  Kram hela dan
  Åsa

  SvaraRadera
 12. Hej vännen! Klart jag vill vara med i din tävling och för att jag ska kunna fortsätta att leva upp till min blogg Promenader på landet behöver jag ett par nya walkingshoes! Allt för bloggen you know... Kram Maria

  SvaraRadera
 13. Hej och måste säga att bloggen är intresseant och erat hus ser ut som drömbostaden :D Jag skulle behöva har ett par nya träningsskor så jag kan komma i form igen. länge sen jag tränade då både barna födelse och renovering av hus har kommit i första hand. helt glömt bort mig själv i 3 års tid så nu har jag bestämmt att jag ska ta tag i detta och ett presentkort skulle ju bara göra susen då jag kan köpa mig ett par ordentliga skor, behövs verkligen.
  Kram jenny

  SvaraRadera
 14. Hej!

  Eftersom jag sedan några månader är sjukskriven med efterföljande dålig ekonomi, men i behov av träning, så ser jag detta som en god chans att komma i fysisk och mental form.

  Läser din blogg dagligen och ser den som en otrolig inspirationskälla.

  soliga hälsningar

  SvaraRadera
 15. ♥ I höst och vinter har promenaderna inte gått så fort, men det ska det bli ändring på nu när snön har smält bort.

  På fötterna har man haft kängor och på kroppen stora bylsiga kläder, fast det är ju inte så konstigt med tanke på vårt svenska vinterväder.

  Nu är vägarna bara och inbjuder till en löptur. Önskar mig nya fräscha träningskläder så jag kan sticka ut på en runda i ur och skur.

  Att dessutom få köpa något till sig själv är inte helt vanligt numera, det är ju mest den lille som får något nu när vi nyligen har blivit flera. ♥

  SvaraRadera
 16. hejsan!
  nu när mitt mål är att klara av att springa halvmaran så skulle det verkligen sitta super fint med ett par nya joggingskor o en vinst på 500 kr skulle betyda massor :)så jag är jätte gärna med i denna tävling
  ha en bra helg i motionens tecken :)
  kram Åsa

  SvaraRadera
 17. Hej!!
  Skulle verkligen behöva ett par ordentliga skor eftersom jag anmält mig till O-ringen ( som i år går i Örebro!!). Måste ju komma igång med träningen så att jag orkar springa i fem dagar!
  Kram Sofie

  SvaraRadera
 18. Jaaa!!! Klart jag vill vara med och tävla... Det känns som att det finns många motiveringar... men jag vill vinna för att jag helt enkelt brukar träna och det går en massa pengar, även om det är kul och går till något gott. Så Lite extra klirr nu när jag är student skulle inte sitta fel. Att behöva snåla på en sådan viktig detalj som träning är något en människa aldrig ska behöva eller bör göra.

  kram kram

  SvaraRadera
 19. Vill gärna var med i tävlingen eftersom jag inte har några träningsskor och ofta känner att jag skulle behövs det och då får ta något gammalt som knappt fungerar.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 20. Ja ja vill vinna! behöver nåra nya kläder till sommarsäsongen!:) kram anna

  SvaraRadera
 21. Hej! Jag vill gärna också vara med i denna tävling. Här är min motivering:
  Mina löparskor är "slut" och fotsulorna värker efter löppasset men vad göra när även pengarna sinar ...

  /Ulrika

  SvaraRadera
 22. Såklart jag skall försöka vinna detta då mina joggingskor just har blivit min dotters !!!!! Av nån underlig anledning försvinner mer o mer saker in till hennes rum.....Så jag behöver köpa mig alldeles nya EGNA dojjor!!!!

  Hahaha Kram Sofia! //Anna

  SvaraRadera
 23. Jag är med och tävlar.
  Här hemma älskar vi att träna och då går det åt en del skor...
  Både jag och mina 2 döttrar behöver nya skor .Dessutom har både min sambo och min son lovat att börja löpträna ...få se om det blir så???
  Med nya skor går det säkert lättare..
  Vi behöver alltså köpa 5 par så ett presentkort vore inte fel.
  gustafsson.57@hotmail.com

  SvaraRadera
 24. Hej jag vill vara med och tävla!

  Vad, om inte ett par nya fräscha löpardojor kan få en övervintrad soffpotatis ut i löparspåret i vår!

  Hälsningar Monica.

  SvaraRadera
 25. Hej Sofia!!
  Hoppas du får en fin helg. Jag vill gärna vara med i din tävling. Har planer på att springa tjemilen i New York nästa år o då måste jag ju ha ett par skor att träna i!!
  //Kramis L

  SvaraRadera
 26. Den här tävlingen måste faktiskt jag haka på. Jag har ju äntligen börjat träna och tagit tag i min kropp efter några år som gravid och orkeslös. För första gången på riktigt länge känner jag mig motiverad. Mina skor som jag tränar i är dock inte i det bästa skicket, då det är samma skor som jag sprang i som ungdom.

  Hoppas allt är bra med dig och att du får en bra helg!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 27. Jag har idag tagit en kort kort promenad utan krycka... och det var LYCKA!! Nu ser jag fram emot våren med längre och längre promenadsträckor och ett par riktigt sköna walkingskor...! Det skulle jag välja om jag vann!!

  Kram

  SvaraRadera
 28. Hej!

  Barnen är snart 6 resp. 5 år gamla och jag har ännu inte kommit igång med träningen. Mycket pga. att jag helt enkelt inte har lagt pengar på att köpa ordentliga löparskor. Men våren 2010. Nu ska det bli ändring om jag vinner världens bästa presentkort!

  KRAM Mirva
  pojkmamman0405@hotmail.com

  SvaraRadera
 29. Vilken fin tävling! Kanske att det skulle kunna få fart på mig = )? Jag länkar!

  Kram L-L

  SvaraRadera
 30. Hej, jag vill väldigt gärna vara med i tävlingen, motivering...behöver jag nya skor?? njaa de som jag köpte förra året är inte slutpromenerade...men en skön stavgångsdress tycker jag att jag är värd, eller??? kram MOR.

  SvaraRadera
 31. Heeeej! = )
  Jag skulle bli superlycklig, först och främst för att jag aldrig vunnit nått! Men största anledningen för att jag efter ett pars höftledsbyten känner att jag skulle behöva ett par nya walkingskor så jag äntligen kan börja gå lite försiktigt igen, och eftersom jag oturligt nog åkt på en otrevlig Droppfot så måste jag köpa nya för jag behöver en större storlek för att få plats med min nya fotskena som jag måste ha för att inte ramla!
  Kramizzz Moniq

  SvaraRadera
 32. Oj, är det ett par skor jag behöver för att komma igång med träning/promenader?! Ja, jag tror det, får aldrig tummen ur och prioriterar bort mig själv bland renovering, jobb och små barn! Ètt par super-skor kanske t o m kan få mig ut i löparspåret!? Ja, jag vill vinna skor och motivation från Löplabbet, tack!
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 33. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 34. Jag vill gärna vilja vinna i din fina tävling!! Måste börja träna!! Kram Anne W.

  SvaraRadera
 35. Hej!

  Jag brukar kika in på din trevlig blogg lite då och då! Detta var verkligen den optimala tävlingen för mig, då jag verkligen är i behov av ett part nya skor. Då vi blev med hus förr året har nästan all tid och alla pengar gått till renoverande och min träning har fått stå åt sidan. Nu har jag lagt på mig alltför många kilon coh bestämde mig för att träna senhårt. Har anmält mig till Vårruset i juni så dessa skor hade passat perfekt inför träning och tävling. Håller tummarna och hoppas på tur!

  SvaraRadera
 36. I have a dream....

  -att det snart är den 22 maj
  -att det inte regnar över Göteborg i år heller
  -att jag springer med mina nyinköpta skor från Löplabbet, och det känns som att studsa fram på små fluffiga moln
  -att jag har avklarat uppförsbacken vid säldammen innan jag hinner blinka
  -att Älvsborgsbron känns som en raksträcka
  -att underhållningen och musiken på Hisingen är bättre än nånsin
  -att jag har rundat Poseidon, avsvalkande som alltid
  -att Kexchokladen på Övre Husargatan inte har tagit slut
  -att jag, tack vare mina nya skor, springer in i mål på mitt personligt bästa
  -att vi höjer våra glas, lagom matta men oj så nöjda på Olearys senare på kvällen.....

  I have a dream...

  - att jag inte längre springer kobent..._


  Ulrika Andersson

  SvaraRadera
 37. Ja, då gör jag ett nytt försök... Vilken vinst! Klart jag vill vara med och tävla. Ett par nya skor skulle bli en sporre att komma i gång och träna. Länka har jag redan gjort. Kram Stina

  SvaraRadera
 38. KLart man vill vinna! Har massa överkilion kvar så lite sport produkter skulle sitta perfekt!!:))

  Kramiz Anna

  SvaraRadera
 39. Hej söta Sofia
  Jag är med. Länkar hos mig. Måste ha nya skor i år och har ett presentkort på 1000 kr men det räcker ju inte långt så ett "bidrag" till skulle sitta fint.
  stor KRAM till dig
  Agneta

  SvaraRadera
 40. Hej söta Sofia, vilken fin tävling. Jag är gärna med och tävlar.

  Efter min fjärde graviditet med en bebis som beräknas komma 22 maj så behöver jag verkligen en aktiv sommar. Promenader och senare även träning som Body Pump och att vara ute och springa.
  Allt för att må bra och även se bra ut! :)

  Länkar!
  KRAM

  SvaraRadera
 41. Jag tävlar gärna! Ett bra bidrag till tränings saker!!:) Ser ut som en ballong just nu;) Kram Sandra

  SvaraRadera
 42. Jag har försökt komma igång med löpningen ett tag nu utan att lyckas motivera mig därför har jag bestämt mig för att springa Tjejmilen i år. Ett par nya löparskor skulle helt klart förbättra mina chanser att nå det målet!

  Hoppas du har en fin helg! Kram kram

  SvaraRadera
 43. Jag önskar att vinna med motiveringen att jag verkligen behöver ett par nya skor om jag ska kunna springa Göteborgsvarvet 2011. jag kom tyvärr inte med i år, då jag inte vågade anmäla mig så tidigt p g a sviktande form. När jag skulle anmäla mig var det fullt :-(
  Nya skor skulle därför passa finfint!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 44. Är gärna med i din tävling!
  Skulle behöva nya löparskor som en morot för att börja träna nu då våren sakta men säkert närmar sig :)

  Maria Ö/
  hatti_fnatti@hotmail.com

  SvaraRadera
 45. Hej! Jag får mitt andra barn om två månader och efter det bara MÅSTE x antal kilon bort på något sätt. Ett par nya träningsskor skulle vara ett bra startskott för mig! Tack för en fin blogg! MVH /Tjockismammam

  SvaraRadera
 46. Hej! Jag deltar mer än gärna!

  Jag ska gifta mig den 31 juli och behöver komma i form efter att ha fött två barn! Är föräldraledig och dyra joggingskor står inte högst på inhandlingslistan! Därför håller jag nu tummarna hårt för att jag ska vinna!

  Kram M

  SvaraRadera
 47. Jag vill oxå gärna vara med och tävla, behöver komma i form nu inför beach 2010:) Kram kram!

  SvaraRadera
 48. Hallå vännen! Självklart vill jag vinna ett presentkort så jag kan komma igång med träningen...Fniss! Skyller på allt möjligt....Ha en bra start på Påskveckan! Kramis Therese

  SvaraRadera
 49. Hej Sofia! Löparskor är det bästa man kan ha på fötterna under vår och sommar. Jag älskar dessa löparskor som även ger bra ventilation åt fötterna. Det är viktigt att man är rädd om sina fötter och tar hand om dem på bästa sätt. Mina skor har gjort sitt och jag skulle verkligen behöva ett par nya. Kramis Åsa

  SvaraRadera
 50. Klart att jag vill ta chansen att tävla om ett presentkort hos Löplabbet. Motivering? Tja, om du hade sett mig och mina handtag runt midjan så hade du förstått!
  Ha det bra
  Kram
  Åsa

  SvaraRadera
 51. Äntligen "rätt" tid! Snyyyyyygg klocka! Har länge suktat efter den. Är gärna med och tävlar om detta roliga pris.

  Kram Anna (78a@live.se)

  SvaraRadera
 52. hejhej..
  en perfekt födelsedags present till min man.. han fyller på påskafton och önskar sin ett par löpskor.. :)

  Motivering: han påstår att han ska börja jogga om han får ett par BRA skor.. hihi..

  MVH Mamma Russin, enburkrussin@bahnhof.se

  SvaraRadera
 53. Witam :)

  Wpisuje się Ada,która z mailem tutaj wpada
  wara@poczta.forward.pl

  SvaraRadera
 54. Hej,
  klart att jag vill vara med i din fina tävling.
  Ett bidrag till nya joggingskor till mig skulle sitta fint.. vikten ha börjat gå neråt och jag behöver nog lite extra motivation. :) Å träningstokiga 13-åriga dottern behöver också nya skor. Kanske det kan sluta med att jag hinner med henne i spåret.. :)

  Mvh
  millasv

  milla_s74@hotmail.com

  SvaraRadera
 55. I vår ska jag springa ett Göteborgslopp, till detta vore det schysst med en snygg topp. Att vinna ett presentkort från "löpbutiken" skulle inte göra mig besviken, då kan jag inhandla min topp och känna mig läcker, dessutm slipper jag ju att springa näcker..hihihi...

  SvaraRadera
 56. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna presentkortet och ge till min pojkvän. Han har haft så mycket motgångar på sista tiden med både varsel och sjukdomar men börjar nu äntligen klättra sig upp och se livet från den ljusa sidan igen! Jag vet att han väldigt gärna vill köpa sig ett par löparskor och komma igång med träningen igen nu till våren men då vi inte har så mycket pengar för tillfället blir det förskjutet hela tiden så ett presentkort på löpplabbet skulle vara en perfekt och otroligt välbehövlig/uppskattad present för mig att kunna ge honom för att peppa på ytterligare!

  SvaraRadera
 57. Jag är gärna med o tävlar om ett presentkort från löplabbet, träna är aldrig fel är mitt måtto!!;)
  Sandra i Öret

  SvaraRadera
 58. Hujeda mig, en motivering?? Länkade fast jag inte skulle, men men....
  Min motivering lyder....Anne skulle behöva röra på sig och vad är då inte bättre än att börja springa + att vovven kan följa med på en tur.
  Kramkram Anne

  SvaraRadera
 59. Oj vilket fint pris.Med en ny bebis i magen kommer det att bli många långa prommisar och efter en garderobsrensning följde de gamla löparskorna med....Nya skulle sitta fint! Ha d bäst Pillan

  SvaraRadera
 60. Hej!
  Jag vill gärna vara med och tävla. Min motivering lyder som de flesta andras: Efter att barn nummer två anlänt behöver jag promenera av mig de extra kilona! Det är så mycket segare denna gång!!! Hälsningar Kristin

  SvaraRadera
 61. JAg tävlar gärna!! Behöver gå ner in för beach 2010;)) som de flesta tror jag hehe.

  Kramis Sara

  SvaraRadera
 62. Jag tränar och tränar och ett par nya löparskor tjänar. Jag ska springa (vår)ruset och (tjej)milen och vill gärna behålla löpar(sko)stilen.
  Kram // Kirsi

  SvaraRadera
 63. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 64. Hej!!!
  Det är måååååååånga som vill vara med;o)

  Jag hoppas på att vinna för det börjar ju gå mot sommar;o) Behöver verkligen motivation att börja jogga igen nu när all snön äntligen är borta!!! Går alltså inte att skylla på det längre......Härliga våren är här!!!!!!!!

  Kram Kram Malin

  SvaraRadera
 65. Jag vill gärna vara med ch tävla!

  Nu när våren kommer vill jag ut och njuta av den underbara vårsolen! Ett härligt sätt att göra det är att sticka ut och jogga. Nya träningskläder från Löplabbet skulle göra joggingturen ännu härligare.

  Kramar Affi

  SvaraRadera
 66. Hej Sofia!
  Vilken underbar vinst!!! Löpning och powerwalkning är mina motionsformer och jag skulle bli överlycklig om jag hade turen att vinna ett presentkort!!!
  Då skulle jag köpa mig ett par Asics GT 2150 bums :-D Man nästan sväääävar fram i dom och mina gamla har nog gjort sitt egentligen *fniss*

  Håller tummar och tår :-)

  Önskar en härlig och solig påsk!

  Kram Sofie

  SvaraRadera
 67. Klart jag vill vara med! Min motivering?? Jag väger säker 100 kg mer än jag borde!! Räcker det?;) Kram Lisa i Örebro

  SvaraRadera
 68. Hej.
  Jag skulle bli så glad om jag vann.
  Tränar och försöker ligga i, behöver verkligen nya skor att motionera i.
  Hälsningar Monica

  SvaraRadera
 69. Jag vill vinna detta fina par
  för att kunna börja träna igen om några dar
  det skulle sitta så otroligt bra
  om jag också skulle komma igång någon dag
  och att fixa mig till beach 2010
  så jag får skryta med min nya fina bikini

  Hälsningar Sara loliop_sara@hotmail.com

  SvaraRadera
 70. Som träningsglad student finns motivationen men inte riktigt ekonomin alltid. Ett skobidrag skulle definitvit få mig att investera i ett par snabba skor så jag kan köra morgonlöpning i vårsolen även när mina nuvarande skor har gjort sitt!

  Hoppas, hoppas!
  Hälsningar Martina P

  SvaraRadera
 71. Hej!

  Vill gärna vara med i din tävling. Efter att vår nya lilla skrutt kommer till världen kan jag behöva ett par nya sköna skor som hjälper mig att komma i form igen. Kram Sofia

  SvaraRadera
 72. Med ett BMI som nu ligger precis under gränsen till mycket överviktig (30) så är det definitivt dags att göra något åt det. Nu när det går åt vår så ska det väl inte vara så svårt att komma ut och jogga ett par gånger i veckan? Lite utrustning från Löplabbet skulle vara en hjälp på vägen.

  Jag håller tummarna!!

  SvaraRadera
 73. Hej! Skulle vara en perfekt vinst för att inte längre ha någon ursäkt... Mina gamla skor är verkligen GAMLA. Har faktiskt kommit igång med lite styrketräning, men där behövs ju inte så ordentliga skor. Skulle behöva komplettera med löpning - eller kanske gång (om jag ska vara ärlig)
  /Maria

  SvaraRadera
 74. Hej.oj vad många som tänkte som jag,har precis flyttat in i ett nytt hus med löpar spåret alldeles runt husknuten, så min enda ursäkt att inte börja springa är ju att jag behöver ett par nya skor då mina gamla har tappat ena sulan,,,jäklar vad jag måste ha rännt...kanon fint hus ni har följer din och victorias blogg slaviskt. varma vår kramar karin H J .

  SvaraRadera
 75. Mina problemfötter behöver verkligen något ordentligt att gå i. Kan detta vara MIN möjlighet att komma igång igen?

  Vill passa på att tacka för en trevlig blogg.

  SvaraRadera
 76. Hej varför skulle jag vilja vinna ett par löpskor? Jo jag älskar att springa eller i alla fall känslan efteråt, den får mig att bli så glad och nöjd!! Men med 4 barn i huset som behöver mycket nya sport tillbehör nu så lär det dröja innan mina fötter får njuta av ett par nya sko.....Annanora Glad Påsk!

  SvaraRadera
 77. Hej Sofia!
  Jag behöver verkligen ta mig i kragen och börja röra på mig igen. Får ett ryck varje vår när det är dags att försöka komma i favoritshortsen - så dax! Idag kom droppen...sonen på 6 år försökte att platta till mig för att göra mig smalare. Huh! De sved i mammahjärtat! Lovade mig själv att ta tag i detta med en gång. Vinner jag så ska jag investera i ett par riktigt sköna skor för att kunna utöva powerwalking i.
  Ha en härlig påsk!
  Kram, Helene

  SvaraRadera
 78. Jag förstörde mina fötter när jag var med i en stegtävling. Detta då jag gick i felaktiga skor. Jag behöver fotriktiga skor utprovade med hjälp av expertis. Detta skulle få mig och min kropp att komma igång med promenader igen.

  SvaraRadera
 79. Jag vill vara med såhär i elfte timmen!!:) Jag behöver komma igång med träningen!! Kram Sara

  SvaraRadera
 80. Jeg vil veldig gjerne vinne fordi jeg trenger motivasjon til å begynne å trene. Etter fødselen har jeg for det meste blitt sittende inne - og det er ikke bra for kroppen og helsen.

  God påske! :o)

  SvaraRadera
 81. Höll nästan på att glömma!
  Måste komma igång med träningen, har till en början köpt ett klipp 10 kort, (den 14 feb.) men bara "hunnit" varit där 3 gånger... :) Känns som ett par nya skor skulle sitta fint, då mina nuvarande är sedan åttonde klass!

  Tjusig blogg du har och lycka till med det eventuellt kommande husbygget! Glad Påsk! /C.

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails