Hej på er!
Jag har börjat äta lite mer Gi-vänligt på sista tiden då jag helt enkelt mår mycket bättre av det! Härom dagen gjorde jag denna smarriga kycklingrätt (jag älskar förövrigt kyckling) som jag tänkte dela med mig av! Och japp, det är ett Gi-recept!:-)
Kokoskyckling med chili och jordnötssås 4 port:
4 st. kycklingfileér
1 gul lök
2 st vitlöksklyftor
1 st röd chilifrukt
1 msk rapsolja
1 msk farinsocker
2 msk soja
1 msk kycklingfond
1 tsk pressad citron
3 msk jordnötssmör
4 dl lätt kokosmjölk
Tillagning:
1. Skär kycklingen i bitar. Hacka löken och finhacka vitlöken. Kärna ur och finhacka chilifrukten.
2. Fräs kycklingen och löken i olja tills de fått färg. Tillsätt sedan vitlöken och fräs ytterligare två minuter. Tillsätt salt, sedan chili, socker, soja, kycklingfond, citronsaft, jordnötssmör och kokosmjölk. Låt koka 15 minuter på svag värme.
Servera med basmatiris (om man vill) och en sallad. Smaklig spis!
Detta lät RIKTIGT smarrigt! Ska provas omgående! Tusen tack för tipset, söta Sofia! Ha en bra onsdag! Kram
SvaraRaderaHej Vännen!
SvaraRaderaJag gillar oxå kyckling! Tack för receptet, det låter jättesmarrigt! Ska printa ut det o be min "kock" Peter laga detta;)
Ha en bra dag!
kraam Jenny
Det lät hur gott som helst!
SvaraRaderaKyckling är alltid rätt :) tycker dottern och jag men maken tröttnar tyvärr snabbt. Tur att han jobbar kvällar ;)
Kram Carina
Mums! Passar LCHF också, som jag äter:) Jag skippar bara riset!
SvaraRaderaSusanne
Mums det låter riktigt smaskens det där vännen.
SvaraRaderaHoppas allt är bra med dig där i Öret.
Kram kram Lina
Låter gott, för en kycklingälskare som mig!
SvaraRaderaHoppsan poppsan, så smaskigt. Det ska jag absolut prova en dag.
SvaraRadera:)
Åå det där lät riktigt gott. Håller med dig om att kyckling är rackarns gott.
SvaraRaderaHoppas att du har det bra. Snart är det helg!
Kram, Jenny
Tack Signe :)! Du har räddat min middag. Har ingen fantasi nu för tiden så jag prövar det här ikväll, lät ju som det kan vara något för hela familjen.
SvaraRaderaKramiz
Vad kul med ett nytt recept, kan verkligen behövas, det där måste jag prova, TACK!!!
SvaraRaderaKRam L-L
Det låter supergott!!!
SvaraRaderaMäste provas omgående...
Nej, det är inte Tolix, det finns en
låg pall också, både i rostfritt och
rostigt :).
Sen kommer Bruka med en egen...
...en låg pall, i svart eller vitt.
Ha en fin dag!
Kram Nina
Hej.
SvaraRaderaGott gott. Ja visst mår man bra av att äta Gi, och det ger resultat ganska fort om det är en viktminskning man är ute efter. Själv håller jag på med de sista 3 kilona som envist klamrar sig fast efter graviditeten, och det går faktiskt bra. Försöker jogga lite i veckorna, äta gi och sedan får jag gotta mig lite när helgen kommer. Idag blir det en sallad med tonfisk, röda bönor, ägg, avacado och mozarella. Ett litet tips på god sallad. Vill du baka ett gott bröd enligt lchf finns recept på min blogg, supergott! Inget mjöl alls. Jag bakar en limpa i veckan som jag kan äta till frukost.
Kram Mia
Kyckling är något jag gillar mycket med.. Man kan göra hur många sorters rätter som helst av kyckling.. Ditt recept lät gott..
SvaraRaderaKram Mia
Tack för det receptet, lät himla gott!:)
SvaraRaderaKram
Hej vännen!
SvaraRaderaHoppas att du haft en underbar sommar!
Mums, vad gott det såg ut, Tack för tipset! Kramis Therese
Åhh tackar för tipset!:) Älskar kyckling och har just nu idétorka, hehe...
SvaraRaderaTack för en bra blogg också!
Kram Anna
Jag ♥ kyckling också. Låter ju gör-smarrigt. Måste nog prova detta receptet!
SvaraRaderaKramis/Heléne
Kyckling är en absolut favorit. Kul att testa på något nytt. Tack!
SvaraRaderamums!!! tack för inspirationen:)) kram
SvaraRaderaHej Sofia!
SvaraRaderaJaså kör du också GI, värsta flugan...kanske jag också borde testa... Man kan ju liksom alltid äta bättre... Men jag måste nog läsa på först då..*hihi*... Är okunnig när det gäller sånt.
Receptet lät gott!
Hur länge har du kört GI? Anar att du tycker det är bra, äter du vanligt på helgerna,- eller GI då också?
Kram Mariette
(har du kunnat springa nu?)
Ja kyckling är gott och ditt recept låter helt KANON - det ska jag prova.
SvaraRaderaKram
Boooorde börja med GI....men kommer inte igång. Ditt recept verkar i alla fall gott :)
SvaraRadera