måndag 3 januari 2011

200000 besökare...


(En fin gåvoljuslykta pryder köksbordet)
Hej på er!
Jisses, jag ser att min besöksräknare precis har passerat 200000 besökare... på mindre än två år! Mitt första inlägg gjorde jag den 24 februari 2009, och aldrig hade jag väl kunnat ana hur mycket skoj bloggen skulle leda till och vad mycket fina människor jag har fått förmånen att lära känna, både i cyber i verkliga livet! Tack för all respons kära vänner och att ni besöker mig, utan er vore ju bloggen ingenting! Jag ska försöka göra mitt bästa för att ni vill fortsätta kika in här även i fortsättningen, då det är så otroligt roligt att blogga och få dela med mig av diverse saker som förgyller mitt liv! Ta hand om er! Stor kram Sofia
Ps. Jag är verkligen förskonad från att få negativa kommentarer här på bloggen och det är jag så tacksam för. Jag vet att många bloggerskor inte har samma tur! Dock fick jag en riktigt trist kommentar härom dagen, (anonym såklart!) och man undrar ju hur folk orkar lägga energi på sånt? Har man inget vettigare för sig än att vara missunsam och irritera sig på andras liv? Att läsa en blogg är helt frivilligt!;-) Men men - alla är vi olika!

36 kommentarer:

  1. Så sant så sant, avundsjukan är en elak en som ofta visar sig som dumma ord och elaka skrivelser.

    Jag är glad över att få följa DIN blogg! =)

    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Grattis!!!
    Så trist med folk som orkar vara avis...

    Kram Malin

    SvaraRadera
  3. Grattis till alla besökare, jag förstår varför! :) Har inte bloggat på några dagar och hade missat ditt inlägg om Thailand - underbart!!! Har varit i Phuket och Kamala beach och det är ett perfekt ställe för förstagångsbesökare i Thailand tycker jag. Nu var det dock några år sedan jag besökte Thailand sist (2007) så det har säkert hänt en del såklart (fler hotell och mer bebyggelse) men jag älskar Thailand och har varit där många gånger och åker gärna tillbaka. Vilken härlig impuls! Har också kollat på resa och skulle gärna ha något bokat att se fram emot! Ha en bra vecka - kram Ewa

    SvaraRadera
  4. Wow vad besökare, men jag är inte förvånad :-)

    Tråkigt med folk som liksom måste lägga in något dumt och framförallt när de tydligen inte vågar stå för det utan lägger det anonymt..

    Ha nu en härligt fortsatt dag..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  5. Tråkigt för dig med negativa avundssjuka personer, men njut av din ledighet, det är långt till nästa helg... kram mor. om du undrar varför jag ibland skicka anonymt så är det för att det är mycket enklare.

    SvaraRadera
  6. Hej Vännen!
    Grattis till sååå många besökare! Din blogg är en av mina absoluta favvisar, fast det vet du ju redan;)

    Ja, tyvärr är det oftast avundsjuka inblandad i de där bittra o negativa kommentarerna som alltid är anonomya, fegisar är de;)

    Ha en fortsatt trevlig vecka Vännen o grattis igen!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  7. Grattis till alla fina besöken! Du har en härlig blogg! Typiskt ja så är de alltid anonyma de som ger de trista kommentarerna. Jag var drabbad av EN person som höll på länge så jag har numera kommentarsgranskaren på...vill slippa ta anonym "skit" från någon som är missnöjd med sitt egna liv. Hoppas du fortsätter länge än med din fina blogg!

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  8. Grattis till alla besökare!
    Så himla tråkigt med negativa kommentarer och som sagt, man undrar hur de orkar lägga ner energi på att trycka ner någon istället för att bara byta sida.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Vilka idioter det finns:( Din blogg är sååå fin!! Kram Anna

    SvaraRadera
  10. Grattis till alla besöken! Förstår jag gott för din blogg är såå fin!
    Om anonyma kommentarer...jättetrist! Man önskar, för deras skull också, att dom la sin energi på annat. Försök skaka av dej det, vi är 200000 som älskar din blogg;)))
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  11. STORT grattis vännen! 200000 är ju så otroligt mycket... men jag blir inte så förvånad för du har en sådan underbar och inspirerande blogg.

    Även om man inte ska bry sig om sådana negativa kommentarer förstår jag om man ändå tar åt sig lite. Men, det är väl personen i fråga som har problem och säkert är avundssjuk. Fortsätt du som du gör, vi andra gillar dig!!!

    Kram, Jenny

    SvaraRadera
  12. Grattis till alla dina besökare, visst är det roligt att blogga och tänk vad många trevliga människor man träffat på i bloggvärlden. Att det finns avundsjuka ska man inte bry sig om, som du skrev så är det ju helt frivilligt att läsa bloggarna.
    Har själv snart varit med i ett år, tiden går fort när man har trevligt.
    Ha en fin kväll
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  13. Grattis till så många besökare. Härligt!

    Det är konstigt hur folk orkar engagera sig och vara negativa. Men de mår nog riktigt dåligt när de måste vara såna och tyvärr så drabbar det mest dem själv iaf.

    Kram Teres

    SvaraRadera
  14. Grattis till alla besökare.Ålskar att blogga tycker att det är mysigt och bara så himla inspirerande.Trist med avundsjuka människor,men som du skriver så är det ju inget tvång att läsa bloggarna.Ha en skön kväll.Varm kram Rita ♥

    SvaraRadera
  15. Grattis till alla besökare!!! Kul!
    Kram

    SvaraRadera
  16. Grattis till alla besökare, helt fantastiskt många! Ha en bra vecka kram Maria

    SvaraRadera
  17. Du har en fin blogg. Du har det där lilla extra som behövs för att få många läsare. Grattis till dig för det.

    Strunta i den anonyme är du snäll. Inte värt att lägga ned energi på.

    SvaraRadera
  18. Grattis till alla dina besök på bloggen. Hmm, passa dig det finns nog många som blir avundsjuka på dessa siffror;) Avundsjuka kommer man nog inte ifrån. Pengar och utseende är väl sådant som många blir avundsjuka på. Kram stina

    SvaraRadera
  19. Söta rara Sofia!!

    Jag har fått en neg, kommentar en gång och det var så trist. Läste det som den där otroligt positiva människan skrev och blev bara så trött. Varför bemöda sig att skriva allt detta negativa då det bara är att gå vidare och skita i att läsa en blogg man inte gillar. Den där avundsjukan gör verkligen människor så mycket mindre vackra.

    Din blogg är en av de jag läser mest även om jag inte alltid skriver ;) Du skriver skönt och har underbara historier, bilder och du ger en massor med härlig inspiratioen.

    Grattis till alla dina besök, Du är grym!

    Kärlek till dig! Anna

    SvaraRadera
  20. Åååh så kul för dig vännen!!! Grattis :) Det är du så väl värd och jag förstår absolut varför din fina blogg har så många läsare!! Trist bara att det finns människor som har så lite viktigt i sina liva att de finner intresse i att skriva bitska kommentarer på bloggar, grrr...

    Fira ordentligt ikväll nu och ta hand om dig!

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  21. Hej Sofia!

    Grattis till så många besökare!
    Jag är en trogen läsare..*ler*...

    Tråkigt tråkigt med sura kommentarer...borsta av dig det...det är ju inget som egentligen rör dig eftersom de inte känner dig! Bara missunsamhet och avundsjuka!

    Ikväll var jag också ute och sprang, två veckor sen sist..sååå skönt!!!

    Kram Mariette

    SvaraRadera
  22. Hej och grattis till så många besökare!
    För mig är det första titten här och jag ska genast kika vidare. Ser ut att finnas mycket fint här :-)

    kram anna

    SvaraRadera
  23. Skit i dom där tråkiga, dom mår sämst eller hur? Grattis snäckan Stora kramen

    SvaraRadera
  24. Sofia!! Din blogg är underbar, strunta i allt negativt!!;) Tänk på hur många som gillar den istället...ler...

    Kram Amanda i öret

    SvaraRadera
  25. Grattis grattis till alla dina besökare, och tack för all inspiration du delar med dig av i och med ditt bloggande! Strunta i eventuella negativa avundsjuka kommentarer, de människorna lider nog mest av det själva. Kram på dej//maria

    SvaraRadera
  26. Sort grattis till alla dina besökare!
    Var ju tvungen att kolla upp den där kommentaren du nämnde... Jag förstår verkligen att det inte är roligt med såna negativa människor, men det var nästan lite komiskt hur tydligt avundsjukan lyste igenom i den kommentaren!

    JAG (och många andra)gillar i alla fall din blogg jättemycket!:-)

    Kram pernilla

    SvaraRadera
  27. Jättegrattis Sofia till alla besök på din
    fina blogg!!!
    Negativa människor mår inte bra, det
    vet vi ju...
    Ha det bäst!
    Kram Nina

    SvaraRadera
  28. Hallå vännen! Stort stort GRATTIS till dina besökare på din fina blogg! En blogg som jag GÄRNA följer... På tal om dom negativa tråkmånsarna... Jag tycker mest att det är facsinerande att dom ens ORKAR lägga negativ energi på en blogg... Säger en del om personen.... Ta inte åt dig, vännen!

    Försöker febrilt övertala maken om en resa i januari nästa år... ;-) Verkar som det börjar gå vägen... Hi hi...

    Sköt om dig fina! Kramar i massor! Carin

    SvaraRadera
  29. Grattis sötnos. Så kul för dig :O)
    Ja tänk att en del avundsjuka människor som inte har haft några roliga dagar i sitt liv bara måste ge sig på andra som mår bra.
    Men vännen - strunta i de människorna. De är energitjuvar. Inte värda att ens bry sig om (fast det är svårt att låta bli....)
    KRAAAAAAM

    SvaraRadera
  30. Grattis till så många besökare!! Ja visst är det knasigt att någon orkar lägga energi på att skriva negativa kommentarer...? När jag tycker att en bloggare är ute och cyklar så klickar jag bara ner bloggen och tar mig an nästa som kan lysa upp min dag och ge mig inspiration!

    SvaraRadera
  31. Tjena tjejen!
    Stort GRATTIS till alla dina besökare!!! SÅ roligt!
    Jadu fega, griniga, missunnsamma människor...vad tycker vi om dom?! Illa illa...
    :) Hoppas att du slipper surisarna som bara är avundsjuka i fortsättningen.
    KRAM

    SvaraRadera
  32. Hej!

    STORT grattis till alla besökarna!! Jisses vad kul!! Och vilken bra början på det nya bloggåret!! :)

    Ja, negativa kommentarer kan vi betacka oss för här, bloggandet är ju bla för vår sinnesfrid och våra oaser och där vi träffar likasinnade! Jag har klarat mig ganska bra, jag med, jag har haft en tvivelaktig och en helknäpp men annars bara gulliga människors tankar och beröm!

    Fortsätt i samma stil, du har en fantastisk blogg!
    Önskar även en god fortsättning på året och en härlig januarimånad!
    Kram ia

    SvaraRadera
  33. God fortsättning på det nya året! Strunta i de stackars avundsjuka människorna som finns därute! Låt dem inte påverka dig så du lägger ner din fina blogg, det är ju så kul att titta in hos dig och som jag skrivit innan så har du gett mig så mycket inspiration till vårt eget nybygge! Tack!
    Snöiga hälsningar från Agneta i blekinge

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails