fredag 3 april 2009

Bloggen...

Hej vänner!
Äntligen fredag! Åhh det ska bli så skönt att helgen snart är här, hoppas bara att det fina vädret håller i sig:-). Min kamera har gått sönder så jag måste köpa en ny idag. Egentligen är det min och dotterns tillsammans, men jag ska investera i en egen. Nu när man har börjat blogga är det ju lika bra samt att Julia får ha sin ifred också, *hihi*. Igår publicerades min blogg på Myresjöhus hemsida också. Det är ju samma blogg men där kan man läsa främst om själva husbygget. Hur som helst så känns det jättekul! Jag har redan fått mail angående huset av folk som håller på eller ska bygga/renovera hus. Ha en fin dag så hörs vi sen! Kram Sofia

9 kommentarer:

 1. Vad kul att din blogg ligger ute på Myresjöhus, det är perfekt för dem att ha ditt hus och dig att kunna kolla in och fråga. Lycka till med kameraköpet!

  Ha det bra!
  Kram L-L

  SvaraRadera
 2. Vad roligt :)

  Trevlig helg!! Kram Josefin

  SvaraRadera
 3. Vad kul att din blogg ligger där det blir ju en inspirationskälla för alla nybörjare.
  Ni har ett oerhört fint hus.
  Kram hela dan
  Åsa

  SvaraRadera
 4. Euhm, jag menade nybyggare!

  SvaraRadera
 5. Ohh så mycket som har hänt här sen sist. Har kollat och läst i kapp nu och det är ju bara att gratulera till ert vackra hus.Så fint ni inreder det.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Grattis till er medverkan i Myresjöhus, alla blir säkert inspirerade av er. Ska gå in och titta...
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 7. Vad roligt, din blogg är så fin så den bör spridas till fler :0)

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 8. Vad roligt! Klart att din blogg ska spridas till så många som möjligt! :) Åååh, vilka fina kökssaker du visar! Tack för kommentaren hos mig, tror också att vi får det kanon! Ha en TREVLIG helg - kram E

  SvaraRadera
 9. Hej. Vad komiskt, min sambo jobbar på myresjöhus och kör bl a deras lastbil. Så det kan ju varit han som levererade ert hus. coolt!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails