måndag 6 april 2009

Detaljer...




God middag på er!
Då har vårvädret kommit tillbaka igen, härligt! Jag jobbar bara imorgon också, sen väntar en lång underbar påskhelg med nära och kära! Om en stund ska jag och mannen äntligen åka iväg och köpa en kamera (samt en tv till barnens allrum). Jag hade lånat en kamera i helgen, då dotterns är inlämnad på lagning. Här bjuder jag på lite detaljbilder från sovrummet. Me like detaljbilder, *hihi'*. Vi vet ju alla att det är de små detaljerna som gör det...Ha en skön kväll! Kram Sofia

13 kommentarer:

  1. Mycket snygga detaljbilder! En bild såg exakt ut som en som jag knäppt på lekrummet,den med hissgardinen, just rosett och det lilla hörnet. Men den är röd.

    Ha en skön dag!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  2. Heeej, vad kul att se väggpanel ho er också...och som sagt när man ser det så är det fasigen snyggast som den är! eller hur. Det andas sommar på något sätt!
    Kram,Lotta

    SvaraRadera
  3. Tack för ditt svar om olivträdet, måste nog köpa ett. Är inte så bra på de där bara.

    ha det bra
    kram l-l

    SvaraRadera
  4. Kul att se bilder på hela ert hus!
    Fina detaljer ni har i sovrummet också.
    Har lagt till dig i min länklista, säg till om det inte är ok!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Fina detaljer ;0) Ser att du har en sån fin trävägg som jag vill ha i sovrummet. Vet inte vad jag ska göra för att få maken att flytta upp den på sin priorieringslista. Får klura på om jag kan göra något för att få honom mer välvilligt inställd utan att sälja min själ =0)
    Ha det gott! Kram Linda

    SvaraRadera
  6. Jättefint, det är så snyggt med träväggen!! VILL HA! :D Ha en superskön kväll/ Kram M

    SvaraRadera
  7. Hihi grattis till ny kamera...Jag skall också få en ny, har en riktigt fin och bra men skall sälja den vidare. Fina bilder du har tagit.
    Kram Anne

    SvaraRadera
  8. Fint! Jag gillar din gardin. Var den från Åhléns? Vad blir det för kamera? Jag skulle också vilja ha en ny, men det får nog vänta. Nu är det lagning av bil eller ny bil som gäller. God natt Stina

    SvaraRadera
  9. Härligt med detaljbilder! och jaaa man tar verkligen vara på tiden nu med lilla bebistjejen! Jag har ju 2 grabbar som är 13 och 16 år som är bevis på att tiden går fort...och jag blir bara yngre. Konstigt det där... :-)

    Kram
    /Helena

    SvaraRadera
  10. Hej Sofia!
    Fina detaljbilder du visar!!

    Ha en jätteskön påskledighet:)

    Kramis Jenny

    SvaraRadera
  11. Me like detaljbilder tooo ;) Du är jätteduktig att ta fina bilder :)
    Kram Therese

    SvaraRadera
  12. Jättefina detaljbilder!!;-) Jag har fortfarande inte lyckats att få bilderna bredvid varandra, även om jag väljer små bilder så går det inte att klicka och dra?? Vad gör jag för fel tro??
    Hoppas oxå få tillbaks kameran snart, är på lagning! Lånat svärföräldranas!
    Ha en bra dag!
    Kram Nettan

    SvaraRadera
  13. Fina detaljbilder!!! Får inte heller till bilderna som du.. Kanske lär mej någon gång.. Det är verkligen detaljerna som gör det!!!

    Ha en bra dag.

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails