onsdag 29 april 2009

Personlig...

Hej alla,
Sen jag började blogga har jag hela tiden funderat på hur personlig man kan/ska vara och hur mycket man väljer att skriva om sig själv och sin familj. Nu såhär ett par månader senare så känner jag att man kan vara personlig till en viss gräns, så länge det känns okej för en själv och dem i ens närhet, främst sin familj. Efter överläggande med min kära man så väljer jag att visa det här kortet på mina fina underbara barn. Även de har såklart fått godkänna att mamma 'visar' upp dem,*ler*. Det finns också en anledning till att jag gör detta! Ni som följer min systers blogg Lauras gård har ju sett hur hon ser ut och jag kan säga er att vi inte är ett dugg lika...jag är nämligen adopterad från Bangladesh och kom till Sverige när jag var drygt ett år. Som ni säkert ser på barnen så har de ju fått en mix av både mig och min man. Jag berättar också det här för jag har märkt att jag själv helst läser och känner 'lite extra' för de bloggar som inte är FÖR opersonliga utan även avslöjar en del om sig själva. Som sagt, lagom är bäst och nu vet ni ialla fall lite mer om mig! Må gott! Kram Sofia

35 kommentarer:

  1. Gud vilka vackra barn..nu blir jag nyfiken på dig:-)du är bara för söt utan foto.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Kul att se kusinerna på din sida! Mina barn vill ju så gärna vara med på bild på bloggen, det kanske är annorlunda då de blir äldre. Men visst är det kul att veta lite om den som bloggar och familjen. Man behöver ju för den delen inte öppna sig helt. Lagom är bäst! Kram Stina

    SvaraRadera
  3. Fina barn du har! Och jag säger som "Fyra årstider", nu blir man nyfiken på dig!:) Fast själv är jag för feg för att visa mig själv så jag ska inte kräva att andra gör det!
    Och jag håller med dig, jag gillar också bloggar där man är lite mer personlig.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vilka vackra barn du/ni har !
    Ska sanningen fram, så var det inte riktigt så jag "såg" dig *fniss*.... se vad fel jag hade =0).
    Tycker det är kul & veta vem som är " bakom" bloggen, men som sagt, lagomt är bäst !

    Kram Nettan

    SvaraRadera
  5. Otroligt vackra barn du har. Roligt att du visar, precis som du skriver det blir lite personligare.
    Ha en skön Valborg och första maj
    Kramis från Lotta!

    SvaraRadera
  6. Det är ju det som är så härligt med bloggandet att man väljer själv hur personlig eller icke personlig. Vilka jättesöta barn du har nu blir jag väldigt nyfiken på hur du ser ut.
    Hoppas ni får en fortsatt skön kväll.
    Kram Kram

    SvaraRadera
  7. Åh Sofia vilka vackra barn du har. Kan tänka mig att du är lika vacker. Usch så nyfiken jag blir. Det är svårt det där med att bli för personlig, hur man skall göra och inte. Men jag tycker att det är helt upp till var och en. Jag har ju inte avslöjat mig för mycket hihi för kortet från Amelia är ju nästan 10 år sedan och nu är jag ljus och använder aldrig smink så jag tror inte att någon skulle känna igen mig utan Lotta, fyra årstider....Du ser Sofia du trillade dit på affären du med tralalalala...Hihi. Det var faktiskt ganska lungt på Ica det blir nog värre imorgon.

    Kramkram Anne

    SvaraRadera
  8. Hej Sofia!
    Vad kul att få se en bild av dina söta barn!
    Nu blir jag ju väldigt nyfiken på hur du ser ut!!
    Jag har sett en "variant" av Stina framför mig i min egen bild av dig*fniss* Hoppas vi får se bilder på dig snart oxå!

    Själv vet jag inte om jag vågar än, har ju valt en bild på bloggen där man inte riktigt ser hur jag ser ut;)

    Ha en jättebra valborgshelg,
    kramis Jenny

    SvaraRadera
  9. Hej Sofia!
    vad kul att få veta lite om dig = )! Jag hade tänkt dig som ljushårig, tycker att Signe låter ljus, hi,hi...vart får man alla sina föreställningar ifrån = )? Vilka fina barn! Jättekul att få reda på vilken personen är här bakom bloggen. Jag är vaken än... men nu så är det snart dags...gäsp!

    Kram L-L

    SvaraRadera
  10. Vilka jättefina barn du har!!

    Jag är anonym, och kommer så att förbli. Jag har "tyvärr" redan provat den andra varianten och det var inget för mig. Jag kommer aldrig att sätta mig själv och min familj i den situationen igen.

    Jag säger nej till alla repotage och visar inga avslöjande bilder på bloggen- så tråkigt är jag :0)

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  11. Så söta fina barn!! Måste vara väldigt snygg mamma till dessa;) Har inga egna barn än men när det kommer så skulle jag också visa dem men mig själv vet jag inte om jag vågar *hihi* hur som helst jag håller med lagom är bäst!!

    kram Johanna

    SvaraRadera
  12. Suuuuupersöta barn!!! :-)

    Ja det där med hur personligt det ska vara är ju helt upp till varje bloggare (och dennes familj) att avgöra vad som känns bäst. Många vill vara helt anonyma och andra babblar på om ALLT som händer! :-)

    Själv så är jag nog ett mellanting. Jag har ju visat min lilla bebis flera gånger och även mitt nylle! ;-) Men jag babblar inte på om vad som helst. Min äldsta son (som är 16) vill INTE vara med på bild och min 13 åring kan tänka sej det ibland (om han får godkänna först). Själv så gillar jag att synas, men det är nog inte så många som vill se mej! *skratt*

    Så vackra barn som du har så måste du bara vara en snygging! (och kanske deras pappa också) :-)

    Jag gillar bloggar med liiite personligt blandat i också, det känns mer äkta och faktiskt intressant då. (Tänk på alla kändisar, även de är ju mer eller mindre öppna med vad de vill berätta om.)

    Meeeen guuud vad jag babblar. ha ha ha
    Avslutningsvis så skulle jag bara säga att jag har högerklick-skyddat alla mina bilder på bloggen.

    KRAM
    /Helena

    SvaraRadera
  13. Det är såååå kul med lite personligare stil, jag tröttnade lite på att bara se stylade hem och valde därför själv att "kliva ur garderoben" efter att ha varit hemlig i ca 1½ år!!!!! Det är mycket roligare nu!

    Dina barn är sååååååå vackra! Kram Linda

    SvaraRadera
  14. Hej!
    Vilka vackra barn du har! Roligt att se dem!
    Håller med, det är kul med lite personligt. Kanske ska lägga ut en bild på mig själv...
    Kram Anna

    SvaraRadera
  15. Hej igen!
    De är jättefina dina barn!
    Ha det gott!
    Kram kram

    SvaraRadera
  16. Hej Du!
    Vilka fina barn du har och kul att få lära känna dig lite. Lagom är bäst tror jag. Ha det så gott och riktigt goa kramar till dig / Ina

    SvaraRadera
  17. Vilka vackra barn du har! Som alla andra redan sagt så gör man sig ju en egen liten bild av den som har bloggen Nu får en liten aning iaf om hur du kan se ut Jätte skoj!
    Mvh
    Anna "utan blogg"

    SvaraRadera
  18. Åh vilka fina barn ni har Sofia :) Jag har också, som du, valt att vara lite peronligare. Jag visar bilder på barnen ibland och har ju även en bild på mig själv i headern :D Det är ju bra att man kan välja. Jag uppskattar att vi får se lite mer av "dej".
    Kram Therese

    SvaraRadera
  19. Hej Sofia, tack för dina gulliga ord hos mig, jag blir så glad.
    vilka sötisar du har, barn är så värdefullt att få och att vara nära.
    Kramar till dig/Ingela.

    SvaraRadera
  20. men vet du vad..... att nu när jag inte fotat hemmet på ett tag så börjar det förfalla lite..... tror nog att jag bloggstädade lite för mycket förr.... på gott och ont!hihi

    Kram Linda

    SvaraRadera
  21. Hej Sofia!! Vilken fin bild på kusinerna!! Nu får du skynda dig att lägga ut en bild på dig själv för att stilla allas nyfikenhet!! Annars har jag några läckra bilder på dig jag kan bidra med, ha ha...Ringde dig i kväll med tanke på promenix, men du var och hämtade Isak, och jag fick inte tag i dig på mobilen.
    Hoppas vi ses snart. Om inte innan så är ni välkomna på 2-årskalas med grillning nästa fredag 8/5 ca 18.00. Hoppas ni kan då. Vi hörs! Kram svägerskan Ha en trevlig valborg. Vi får Norgebesök i morgon. Kul! Men först ska jag jobba 7-16.

    SvaraRadera
  22. Ni har väldigt gulliga barn med fina drag. Det är roligt att vara lite mer personlig, vi kanske ska tänka på det allihop. Lite lagom är bäst...Jag har funderat på att lägga ut en bild på min dotter, jag tror att hon tycker att det är ok. Frågar naturligtvis. Kanske det blir en bild på mig till slut, man är så självkritisk bara...
    Ha en kanonskön helg!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  23. Vilka sötnosar.
    Jag stod själv vid det vägsjälet för ett tag sedan och kände att det lätt blev opersonligt utan bilder på familjen.
    Jätte kul att du tar steget då jag oxå föredrar bloggar som är lite mer personliga.
    Trevlig valborg på er. kram kram

    SvaraRadera
  24. Tycker oxå det är roligare med bloggar som är lite personligare!! Goa barnen ser ut, hoppas hela familjen får en bra valborg!! Ha det gott, kram Camilla.

    SvaraRadera
  25. Hej hej :) Vilka jättefina barn du har. De ska du vara stolt över och du gör rätt i att visa lite av din familj. Speciellt när de gick med på det själva. Men bloggerskan då, hur ser hon ut :)

    Önskar dig en trevlig valborgsmässoafton! Kram Josefin

    SvaraRadera
  26. Dina barn är verkligen söta... dom måste ha en vacker mamma :) Det är alltid roligt att veta lite mera av personen bakom bloggen, och nu blir man ju mera nyfiken?
    Ha en trevlig Valborg!
    Kram Sabina

    SvaraRadera
  27. Så söta barn du har, man kan ju vara lite personlig utan att vara privat ju;) Kul att se att din blogg har utvecklats en hel del på så kort tid..Massor Kramar Mia

    SvaraRadera
  28. Vilken fin bild! Världens vackraste ögon har de också!
    Det är kul att blanda personligt med anonymt. Själv är jag alldeles för bestämd om den saken så inga bilder på mig inte=)

    Ha en fin Valborg!

    SvaraRadera
  29. Vilka fina barn du har!! men det visste jag redan eftersom jag har träffat dom. Håller med många här om att bloggen blir roligare när man får veta lite om personen som ligger bakom den.
    Ha en skön Valborg!! Toodeloo :-) kram Ullis

    SvaraRadera
  30. Hej Signe!

    Tack för dina värmande ord, blir såå glad!

    Du har ju en fin blogg själv! Dina barn är jättesöta!

    Ha en härlig valborg ni också!

    Kram Lena

    SvaraRadera
  31. Jag har sprungit min runda idag. Underbart! hihi Vad roligt att vi delar samma intressen. Synd att vi inte bor nära varandra. Då hade vi både kunnat shoppa inredning tillsammans och sprungit tillsammans.

    Kram kram

    SvaraRadera
  32. Så du bestände dig för att visa upp dina godingar i alla fall...Sötisar!
    Ha en härlig Valborg!
    Kram Petra

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails