måndag 13 april 2009

Tonårsrum...





Godkväll!
Usch, idag har jag bara varit inne och tagit det lugnt, har ju inte mått riktigt 100 som ni vet. Jaja, imorgon vrider man igång vardagen igen, *suck*. Hoppas ni har haft en fin sista dag på lovet ialla fall. Jag tänkte bara visa lite glimtar från min snart 14-åriga dotters rum. Fondväggen är plommonfärgad (svårt att plåta med en gassande sol..) och har målats utav mig, men vald av Julia. När de börjar bli så stora som tonåringar har ju inte mamma så mycket att säga till om längre. Inte vad det gäller inredning ialla fall, *hihi*. Men jag är nöjd med färgen, den bryter av lite från allt det vita i vårt hem. Imorgon får ni se glimtar från sonens rum tänkte jag. Må gott! Kram Sofia

18 kommentarer:

  1. Vilket fint tonårsrum. Kul att hon vill bestämma inredningen själv. Vilka snygga ljusstakar du har köpt!

    Krya på dig!
    kram l-l

    SvaraRadera
  2. Det är jättefint. Sofia, jag trodde inte att du hade så stora barn...Hur gammal är sonen? Mina är 8 och den stora snart 12.
    Suss gott......

    Kram Anne

    SvaraRadera
  3. Vad snyggt rum din dotter har. Nä, min 16-åring är i tvärtemot åldern. Hon hatar allt var inredning heter och går inte att påverka. Sonen 21 år(och hans sambo)däremot med egen lägenhet är väldigt inredningsintresserad.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  4. Hej Sofia!
    Ja nog vet dom vad dom vill alltid! Fast det är kul att dom gör det också. Ibland! *fniss* Rummet är jättefint!! Min Alice var också inne på lite modernare ett tag, men har för ett par år sedan vänt om helt... Så kan det gå.
    Blev så full i skratt när jag läste att du flyttade runt din fina pall... hi, hi.. Tänk vad lika vi är allihop i den här ljuvliga inredningsvärlden... Hoppas du kryat på dig!!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  5. Vad fint det är i din dotters rum och jag tycker det är bra att de får välja sina färger och inredning själv. Det är ju trots allt hennes rum och hon som ska trivas :) Då trivs väl mamma också när barnen har det bra? *ler*

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  6. Hejsan!

    Din dotters rum är jättefint. Det är viktigt att få välja färger och inredning själv. Speciellt i den åldern då man tillbringar väldigt mycket tid i sitt rum.
    Roligt också för henne att ha en mamma som kan och vill genomföra idéer. Jag levde väldigt länge med en rosa heltäckningsmatta och småblommiga tapeter i mitt flickrum. Hatade det när jag var 12, 13. Gillar fortfarande inte heltäckningsmattor, men tapeen som satt på väggen i mitt flickrum skulle jag gärna vilja ha i dag.

    Ha en skön dag
    Kramar L

    SvaraRadera
  7. Jättefint rum! .. å klart hon måste få bestämma själv, minns ju själv hur bestämd man var i den åldern!;-)
    Fina ljusstakar du köpt oxå!
    Tackar så mycket för dina tips ang bilderna..fixade det tillslut!;-)
    Kram Nettan

    SvaraRadera
  8. Snyggt med lite kontrast till allt det vita....även om jag som du gillar allt som är vitt.
    Hoppas du känner dig piggare idag.
    kram kram

    SvaraRadera
  9. Jättefint tonårsrum, bra smak, måste brås på sin mor.
    Visst det är det härligt med tonåringar, varje ålder har ju sin charm liksom.
    Kram Kram

    SvaraRadera
  10. Det blev fint i Julias rum. Jätte härligt hus då barnen har en del av huset för sig själva. Det kan ju vara skönt för alla, eller hur? Kram syster

    SvaraRadera
  11. Snyggt! Här skulle vår 6-åriga dotter har rosa prickar annars fick det kvitta!:) Och hon fick igenom sina rosa prickar mot att allt annat blev vitmålat!:)
    Kram

    SvaraRadera
  12. Hej Sofia!
    Vilket fint rum Julia har, gillar väggfärgen och den söta sängen! Sån hade jag gärna velat ha till Tindras rum men hon har snedtak så det gick inte..

    Hoppas du mår lite bättre idag!

    Kramis Jenny

    SvaraRadera
  13. Vilket härligt rum! Vackert med den plommonfärgade fondväggen!

    Hoppas du kryar på dig snart!
    Kram

    SvaraRadera
  14. Fint med lite färg!!
    Själv skall jag måla en rosa fondvägg i min dotters rum!!

    Kramar från Camilla.

    SvaraRadera
  15. Hej! Vilket skönt tonårsrum!Det var en varm och fin plommonfärg som gav en relaxad stämning. Ha det så bra och krya på dig! Kram Åsa

    SvaraRadera
  16. Det ser ut att vara ganska likt färgen vi har i vårt sovrum. Tycker själv att det blir väldigt mysigt och ombonat. Har tänkt mig inredning i lite orientalisk stil, men har inte alls tagit itu med sovrummet ännu. Väntar på att få skaffat en ny byrå och lite annat först.

    SvaraRadera
  17. Hejsan!
    Vad roligt att se din tonårings rum, eftersom jag har en tonåring själv. Det är roligt när de vet hur de vill ha det. Jättefint!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  18. Tycker att ni fått till det riktigt bra i tonårsrummet.
    kramar Malin

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails