söndag 26 april 2009

Vinnaren är...



Hej på er!
Jag är lite galen som bloggar mitt i natten, men vi är precis hemkomna från vänner och eftersom klockan har passerat midnatt så har jag också dragit en VINNARE i min tävling! Det är superkul att så många ville vara med, hela 134 stycken. Tack för all respons!:-) Den lyckliga vinnaren är...Ansku med fina bloggen Anskus kammare!! Grattis till dig, maila mig din adress så kommer de fina Bruka-handdukarna på posten bums. Förövrigt så är det också två månader sen idag som jag började blogga. Tiden går så fort och det känns som en evighet sen jag tog det stora klivet ut i bloggvärlden. Men oj oj, det har jag inte ångrat en sekund och jag är nog inte ensam om att känna så inför bloggandet,*ler*. Hoppas ni får en lika fin söndag som vi har haft idag! Kram Sofia

23 kommentarer:

  1. Hej!!
    Stort grattis till Ansku!!Hand dukarna är så fina!! Grattis till dej också sofia som fått ihop en så fin blogg på bara 2 månader.

    Ha en bra söndag, kram Camilla.

    SvaraRadera
  2. Grattis till vinnaren! Tyvärr missade jag hela tävlingen själv :( och dina fina inlägg. Men nu har jag satt in dig i min blogglista, så nu ska jag hänga med bättre! Du bjuder på så mycket fint!
    Ha en skön söndag!
    Kram Sabina

    SvaraRadera
  3. Grattis till vinnaren, attans att jag inte vann...Hihi.
    Kram Anne

    SvaraRadera
  4. Grattis till Ansku! Jättefin vinst! Kul att du började blogga, det har varit så kul att hänga med på ditt äventyr! Vi började nästan samtidigt = ).

    Ha en skön söndag!
    Kram l-l

    SvaraRadera
  5. Grattis Ansku till de fina handdukarna! Kul att du böörjade blogga. Jag har fått mycket inspiration utav dig. Kul att du delar med dig av ditt fina hem .Kram Åsa

    SvaraRadera
  6. Man får gratulera den lyckliga vinnaren till att börja med :) Och jag är glad att du har börjat blogga för det är så fint här :)

    Ha en skön söndag. Kram Josefin

    SvaraRadera
  7. Med guuud vad glad jag blev då jag insåg att det vad jag som vann! Tänk vilken tur jag hade :) Ååh TACK, handdukarna är såå fina. Ska maila dig min adress.
    Visst är det kul att blogga..
    Ha en bra söndag!!
    /kraaam Ansku

    SvaraRadera
  8. Man får hoppas på bättre lycka nästa gång! Visste inte att du bara bloggat i två månader, trodde det var längre:-) Själv började jag i augusti förra året, för att glömma bort min blogg några månader och sedan börja på nytt i januari. Fast inte på allvar förrän i februari och nu är jag nog fast:-)

    SvaraRadera
  9. Grattis till vinnaren och tack för tävlingen! :)

    /F

    SvaraRadera
  10. Ett stort GRATTIS till Ansku med den fina bloggen! Tack för tävlingen! Kram Stina

    SvaraRadera
  11. Hej!
    Grattis!! Vad kul att det var Ansku som vann!!

    Ha en jättebra dag,

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  12. GRATTIS till den lyckliga vinnaren!
    Ha en härlig dag Sofia
    Kram Åsa

    SvaraRadera
  13. Grattis till vinnaren och ha en fin kväll.
    Kram Lallis

    SvaraRadera
  14. Vad roligt för vinnaren!
    Nej, alltså jag bor inte i Sthlm, jag menade att i väderleksrapporterna så är det ofta så att de bara pratar om vädret kring Sthlm och får det att låta som om det väder som är där är i resten av landet också.. men nu har det blivit soligt och vårigt även här i norra delarna av Sverige!

    SvaraRadera
  15. Hej Du!

    Vill passa på att gratta vinnaren och är det verkligen bara 2 månader sedan du började, helt fantastiskt det känns som om det vore längre sen. Du har en så fantastisk blogg, och lite avis på att du har så många besökare. Och lycka till i fortsättningen. jag tittar in igen.

    Vill bara önska dig en trevlig vecka. Goa kramar Ina

    SvaraRadera
  16. Grattis till vinnaren och till dig Sofia som har tvåmånadersjubileum :) Håller med om att det är superkul att blogga och jag hoppas du fortsätter ett bra tag till :)
    Kram Therese

    SvaraRadera
  17. Stooort grattis till Ansku, med den fina bloggen! :)
    Hoppas di får en skön vecka Sofia!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  18. Grattis till vinnaren!

    Ja visst är det roligt att blogga!!! :-)

    KRAM

    SvaraRadera
  19. Grattis till vinnaren! Ha de gott i vårsolen kram

    SvaraRadera
  20. Grattis till de fina handdukarna, de kunde jag gärna ha vunnit. Jag håller med dig om att det är kul att blogga, men med måtta... Ibland känner jag mig lite stressad av alla fina inlägg. Man ska blogga för att det är kul.
    Fina trådkorgar och muggar i de tidigare inläggen.
    Ha en fin vecka och vi hoppas på mer sol!
    Kram Susanne

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails