torsdag 5 mars 2009

BadrumsateraljerHallå!
Eftersom jag knappt kan bärga mig tills det är inflytt, så har jag såklart inhandlat en del saker som ska få pryda hemmet sen. Denna fina sjukvårdslåda har jag köpt i en möbelaffär. Krokarna är en kombination av Bruka och Ikea och ska sitta på badrumsväggarna. Eller ja, klurar på om hjärtkroken ska få sin plats i köket istället;-). Var WC skylten ska sitta får ni lista ut själva, haha.

7 kommentarer:

 1. Gillar plåtlådor, din var riktigt fin. :)

  SvaraRadera
 2. Så klart att det är okej. Jag blir bara glad! Åh den boxen från Bruka är bara så fin. Vill ha en själv :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Fina saker. Jag har gjort ett inlägg om hur jag sköter orkidéer om du vill läsa.
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 4. Jättfina detaljer! Stilrena, de gillar jag!
  Kram L-L

  SvaraRadera
 5. Hej gumman!
  Vilka fina prylar du köpt till badrummet!
  Fick du min kommentar i går? Jag är helt nördig när det gäller datorer. Kan man skicka svar i "skicka kommentar" tillbaka eller?
  Visst är det kul att blogga, jag har nog blivit "bloggoman" tror jag, är bara ute och spanar på nätet... Jag har ju som sagt börjat uppe på Helheten, och är helt slut när jag kommer hem, men det är surper kul, ett perfekt ställe för en "häxa" som jag. Ha det bäst i helgen! Inflytt nu eller?
  Kram Petra

  SvaraRadera
 6. Självklart får du länka till mig! :) Vilka söta krokar du köpt! Kan lista ut vart WC skylten ska sitta, hihi :) Jag har liknande hjärtkrokar fast i vitt. Har inte satt upp dem än, de ska sitta i köket är det tänkt. (Till handdukar) Spännande med inflyttning, förstår att det är svårt att låta bli att shoppa! :) Vill önska en trevlig helg - kram Ewa

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails