onsdag 11 mars 2009

Favoritbutik
God eftermiddag!
Jag tänkte tipsa er om en av mina favoritbutiker i Örebro när det gäller inredning. Den heter CE inne-ute och ligger på Stallbacken i Örebro. Jag blir otroligt inspirerad när jag kommer in där och det väcker ett slags 'ha-begär' i mig;-). De har märken som Bruka, Himla, Lexington, Tine K osv. Jag bjuder er här på lite inspirationsbilder från butiken såhär när våren börjar närma sig. Korten är fotograferade utav mig med tillstånd av Eva som är ägare av denna underbara butik. Det blir garanterat mycket shopping här för mig den närmsta tiden. Kika gärna in om ni har vägarna förbi, ni lär inte bli besvikna. Ta hand om er!
Kram Sofia

14 kommentarer:

 1. Det är verkligen en underbar butik! Man skulle nästan kunna köpa hela butiken! Kram M

  SvaraRadera
 2. Ja CE är en toppenbutik i en underbar miljö! Fräsch blogg du har!! Mari.

  SvaraRadera
 3. Verkar vara en härlig butik, synd att man inte bor där.
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 4. Ser ut att vara en vill ha allt butik!!:)
  Ska bli så skoj att få följa med er in i ert nya vita fina hus!!!
  kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Ser ut som en riktigt farlig butik ;) Synd att den ligger lite för långt bort... Men jag får njuta av det du köper istället!
  Kram Therese

  SvaraRadera
 6. Vilken guldgruva!!! Kram L-L

  SvaraRadera
 7. Kan tänka migatt det är en mysig butik..märken helt i min smak! ..är jag i krokarna kommer jag absolut att kika in där, tack för tipset!
  Kram Nettan

  SvaraRadera
 8. Ligger med på min topp 3 lista över Örebros bästa inredningsbutiker.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Det verkar vara en trevlig butik. Jag tror den öppnade efter jag flyttat från Örebro för jag har inget minne av att jag varit där! Kom gärna och besök mig på min aldeles färska blogg!
  Kram Stina

  SvaraRadera
 10. Ser ut att vara en jättefin butik. Man kanske skulle ta en liten trip till Örebro :) Ja på många ställen egentligen. Finns så många fina butiker runt om i Sverige. Tur att det finns webbutiker. Tyvärr är det ibland rätt så dyr frakt så att handla på lite olika ställen drar snabbt ihop en hög summa. Därför är det bättre med butiker.

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 11. Skickar svar på din fråga här, hoippas det är OK!

  Vi har byggt ett stenhus som vi ritat ihop med en arkitekt, grund idén är ett Trivselhus, men de bygger inte i sten ( lättbetong) så vi byggde det själv. Sen har jag tillsammans med en projektledare skapat detta hus ihop med 4 jätte duktiga murare ifrån polen. Ett jätte äventyr men, så jobbigt det är att bygga hus. Men jag har lärt mig massor, så nästa hus blir betydligt mycket lättare att bygga.

  Är inte avskräckt helt!! ;-)

  Huset ser ut från framsidan som ett en planshus, men växer neråt och är ett fint sutteränghus med underbara balkonger med fin utsikt mot äng och vatten. Vi har lagt det långt in på vår tomt så vi är lite för oss själva från gatan.

  Så nu till våren blir det att få fason på uterum, badtunna, terass och växter. Skall bli jätte kul!

  Nu är det väl nerräkning och spänningen måste vara enorm för er med ert nya hus. Lycka till med inflyttningen och att besiktningen går bra. Ta ett tips, om det är något som ni inte är nöjda med och som inte blev som det var tänkt, påpeka allt, få det skriftligt på protokollet så de inte kommer och säger vid 2 år besiktningen att ni inte har sagt något. Då får ni fixa det själv. Få så mycket som möjligt ner på protokollet, jag lovar det blir en del, men oftast fixas det till, men det kan vara ett ordentlig glädjedödar känsla och energin går åt till att vara irriterad på detta, man njuter inte fullt ut av sitt nya fina hus, utan man ser bara resultatet av en miss.

  Förlåt, det blev lite långt, vill bara ge dig min erfarenhet av saker. Vi själva skulle sagt ifrån mer och direkt och inte accepterat bara för att vi ville flytta in snabbt.

  Må så gott!

  Kram Nettan

  SvaraRadera
 12. Nu hamnade nog detta inlägg väldigt fel blandade ihop dig med en annan tjej som skall just flytta in i sitt nya hus.....förlåt vad klantigt av mig att inte har bättre koll.

  Men du förstår nog vad jag menar med att stå på sig vid besiktningen då ni själv säkert upplevt liknande situation.

  Kram
  Nettan

  SvaraRadera
 13. Nä, är här igen, känner mig som gumman i lådan, men jag har nog kommit rätt, det var till dig mina tips var.....snacka om virrepanna.... !

  Har inte ätit frukost så får skylla på det....


  Ha en bra dag!
  //Nettan

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails