söndag 1 mars 2009

Två tingNu har Mathias och jag varit ute vid huset och spanat lite. De hade målat i kök/vardagsrum och båda badrummen är i princip klara. Jag får åka dit till veckan igen och plåta lite mer bilder, så ni får se. Vi har ju ingen nyckel till huset pga försäkringsfrågor osv. Men snart är det ju vårat och det känns helt overkligt men fantastiskt!

Klockan som ni ser här har jag fått av min man för ett par år sedan (köpt på Åhléns om jag inte minns fel). Den går också i retrostil som väckarklockan jag visade igår. Tycker om den jättemycket så den ska få pryda köksväggen, liksom nyckelskåpet från Bruka får sin plats i 'finhallen'. Njut av veckans sista kväll! Imorgon drar vi igång vardagen igen.

2 kommentarer:

  1. Ja, nu är det ju mars och inflyttningsmånad... Spännande! Vi kommer ner om en månad eller två och kollar. Vi har precis kommit från Stockholm tillbaka till verkligheten...

    SvaraRadera
  2. Har nu kikat in på din blogg och den är jättefin. Vilket toksnyggt hus ni bygger :) Jag är inte ett dugg avundsjuk ;) Vad roligt att få inreda från scratch... Det kommer nog bli super! Väntar med spänning på fler bilder i/på huset..
    :) Therese

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails