tisdag 31 mars 2009

Barnens allrum




Hej igen!
Så har man varit och jobbat veckans första dag, skönt att den är avklarad! Den här dagen började ju både bra med tanke på att jag vann och dåligt pga städstrul på besiktningen (som vi ju hade lejt bort, hmm...). Nu är det bara att blicka framåt! Visar här nåra kort på mina kära kids allrum. Jag har ju en av varje och det är fyra år mellan dem, men här är det tänkt att de ska trivas och samsas ihop. Alla vet ju att det kan vara lite si och så med det när det gäller syskon,*hihi*. Mysigt rum är det iallafall och lagom stort. Nu blir det snart en löparrunda. Ha det gott allihop! Kram Sofia

24 kommentarer:

  1. Det ser fint ut! Skönt att barnen kan få ett eget TV rum. Du är duktig som är ute och springer. Det borde jag också göra, men jag är såå trött på kvällarna... Kram Stina

    SvaraRadera
  2. Hejsan! Fint allrum för barnen att vara i. Tapeten var läcker! Du är så snabb med dina inlägg så jag hinner inte med att kommentera, hihi. Matsalsbordet,den blommiga duken och klockan var jättefina ihop. Kramar från ^Åsa

    SvaraRadera
  3. Dina barn kommer säkert trivas alldeles utomordentligt i det fina allrummet. Tråkigt med städningen. Vi råkade också ut för missöde med vår inhyrda städning när vi flyttade. Om det kan vara till någon tröst...

    SvaraRadera
  4. Hej Sofia!
    Vilket fint allrum barnen har! Superfräscht:)

    Grattis till vinsten, vad roligt att du oxå vann en tävling:)

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  5. Men titta vilket lyxigt allrum de får. Super!! Inte alla barn som får ett sånt fint rum för sig själva. Ert hus är så fräscht och fint :)

    SvaraRadera
  6. Vilket fint allrum barnen får.
    Hanna
    blommorifonstret.blogspot.com

    SvaraRadera
  7. Så fint det var ~ passar dem båda =0)
    Kram Nettan

    SvaraRadera
  8. Vilket fint rum, där ska de väl trivas :).
    Grattis till din vinst, jättefin tycker jag.
    Sköt om dig!
    Kram Kram

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Vad praktiskt med ett allrum till barnen, det skulle man haft när de var mindre. Jag har två barn och det är 7 år emellan. Den ena är 20 år och utflugen den andra är 13, båda är tjejer.

    Härligt med en löpar runda... tyvärr har jag problem med foten så jag får nöja mig med promenader och en sväng på gymmet.

    Kram Lotta!

    SvaraRadera
  10. Snyggt och stilrent allrum. Klart barnen kommer trivas där, passar alla sorter :)
    Kram

    SvaraRadera
  11. Härligt med ett eget allrum för barnen! Här har vi också fyra år emellan och ibland funkar det jätte bra och ibland inte!:)
    Kram

    SvaraRadera
  12. Hej!

    Nu har jag suttit en lång stund och läst igenom allt och tittat på alla fina bilder fårn ert nya hem, och åh så fint det är!! Ni har gjort ett jättejobb på så kort tid och det ser så himla snyggt och mysigt ut! Kul att kika på så mycket på en gång då jag varit lite bloggfrånvarande några dagar :)

    Va roligt att bloggen kommer finnas på Myresjöhus hemsida!

    KRAM, Jenny

    SvaraRadera
  13. Grattis till vinsten vad kul...Vad ni har hunnit med i huset. Samsas kan man ju diskutera, här är det lite tufft just nu med en 12-åring och en 8-åring.

    Kram Anne

    SvaraRadera
  14. Det där blir ju jättebra till barnen, snyggt! Första jobbardagen och sen hem till fina huset = ). Vad duktig du är som springer! Jag måste ta tag i den biten här hemma...

    Kram L-L

    SvaraRadera
  15. Jättefint! Å härligt för dem med ett eget rum! Praktiskt med skinnsoffa!;-)
    Kram Nettan

    SvaraRadera
  16. Ännu ett fint rum att vistas i för barnen. Jag har också ett hopp mellan mina barn, 4 1/2 år.
    Jag tar promenader nästan varje dag, men längtar efter att springa.
    Ha det gott i vårsolen, den skiner fint hos oss nu.
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  17. TACK goa du för kommentaren! Hi,hi...förstog att det skulle stå mycket, man blir liksom bra att läsa sånt som skrivs i farten, vet hur det är själv när jag skriver och slinter över tangenterna här = ).

    Kan tänka mig att man inte har så mycket att säga till om när de blir större. Hoppas de blir intresserade av inredning och vet vad de vill, då får man väl bita sig i tungan och vara nöjd med att de vill fixa på sina rum = ). Till dess passar jag på att fixa och piffa, härligt när man som mamma får gå loss på deras rum = )!!!

    Kram L-L

    SvaraRadera
  18. Jag är också blomgalen :) Det är ju så otroligt vackert. Ett hem utan blommor skulle kännas trist eller vad säger du?

    Vad många besökare du fått på så kort tid. Jag förstår varför.. din blogg är ju så fin :) Ha en fin och solig dag. Här skiner den i alla fall.

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  19. Hejsan!
    Vad otroligt fint ni får det!!!
    Du gör inget annat än att blogga & fixa hemma nu kan jag tro..
    Det ser jätte fräscht ut, nu vill jag snart komma och kika.
    Kram Petra

    SvaraRadera
  20. Hej!Vilken fin blogg jag hittade till...har smugit runt här och kikat,vilket fint hem ni har!

    Återkommer!

    tina

    SvaraRadera
  21. Mysigt och snyggt. Kul med ett eget allrum där barnen kan husera.
    ha en fin dag.
    kram kram

    SvaraRadera
  22. Vad snyggt barnen har det i sitt allrum. Jag gillar verkligen tapeten i kombination med det vita och den svarta soffan. Snyggt!

    Malin

    SvaraRadera
  23. Jättefin blogg ! Kul läsning samt fina bilder.
    Glad jag blev när jag såg att du hade mörka soffor. Alla bloggar som jag kikat på har vita. Jag har nämligen två mörkbruna skinnsoffor, lika den du har på bilden. Har inte riktigt hittat den rätta känslan och stilen med dom, tycker för övrigt mkt om vitt. Svårt att veta vad man ska matcha med, funderat på matta..men då kommer frågan; ljus eller mörk..hehe...ett evigt velande. Men du hade ju mörk, och det såg ju kanon ut, har varit lite rädd att det skulle bli för mörkt.

    Tack iaf för en inspirerande blogg :) HA DET BRA !

    SvaraRadera
  24. Vart kommer soffan ifrån?
    Fint hus ni har.

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails