söndag 29 mars 2009

Fortsättning sovrummet...




God kväll!
Nu är jag helt slut så jag bara vill gå och lägga mig. Dock är klockan inte så mycket, så det får bli soffan ett par timmar först. Imorgon är både jag och Mathias lediga, så vi ska röja det sista samt försöka hinna med atleverket också och kasta allt skräääp man samlar på sig. Det här var definitivt sista gången jag flyttade, that´s for sure! Sovrummet är ialla fall klart nu, så mer bilder kommer här. Klurar bara på en sak - vad man ska ha över sängen? Tycker träpanelen är så fin som den är, så ett tag var jag inne på att inte ha nåt alls, men det kanske ser kalt ut? Tips tages tacksamt emot!:-) Ha en fin sista kväll på veckan! Kram Sofia

26 kommentarer:

  1. Hejsan!

    Så snyggt ditt sovrum är!
    Träpanelen är jättefin, lite som ett konstverk i sig. Jag tycker inte att du behöver sätta något ovanför sängen.
    Tycker mycket om dina bilder.
    Undrar om jag får lägga dig bland mina "smultronställen"?

    Ha en bra kväll
    Kramar L

    SvaraRadera
  2. Vilket fint sovrum, bloggrum och hall. Allt är superfint tycker jag. Jag skulle nog vänta med att sätta upp något på väggen. Den är ju vacker som den är, du får fundera tills du kommer på vad du vill ha. Ibland måste saker få växa fram helt enkelt.
    Kram Kram

    SvaraRadera
  3. Hej Svejs! Gud vilket skönt sovrum! Marin- och sommarfeeling. Mitt tips är att ni ska vänta ett tag och bo in er. Personligen så tycker jag inte att ni behöver ha något på panelen. Hellre något på någon av sidorna, men det kanske ni redan har. Kram Åsa

    SvaraRadera
  4. Hej igen! Jag ser nu att ni har ett fint fotografi på väggen, hihi. Kramen Åsa

    SvaraRadera
  5. Verkligen ett fint sovrum, kan tänka mig att man sover gott där.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  6. Men ojoj så många fina bilder du visat nu igen!
    Ditt bloggrum är jättefint och ljust.

    Mitt bästa tips ovanför sängen är en tygtavla. Själv har jag gjort en av en frigolit-skiva som jag snabbt och enkelt nålade fast tyget på baksidan (finns ett inlägg) - då är det ju lätt att byta om tyg och mönster när man vill. Samtidigt är det ljuddämpande.

    SvaraRadera
  7. Vilket fantstiskt hus ni verkar ha! Jag förstår inte hur du hinner med allt! Du flyttar, stylar och tar fantastiska foton! Tack för att du delar med dig av allt fint!
    Kram Maria

    SvaraRadera
  8. Det blev jätte fint med panelen i sovrummet. Bo in dig lite så kommer du nog känna så småning om i fall du vill ha något på väggen eller ej. Varför går helgen alltid så fort? Och varför hinner man bara en bråkdel av allt man skulle?? Kram från en trött syster

    SvaraRadera
  9. Gud nu har jag ju missat 4 inlägg...Allt ser jättefint ut..Jag var tvungen att köpa nytt till hällen också när vi gjorde köket för 3 år sedan. Men det gjorde ju inget...Sovrummet ser jättefint ut vill oclså ha en sån vägg vid gaveln. Överkast, hmm det är ju så individuellt. Jag har US Polos vita överkast från Hemtex. Hallen ser jättefin ut + ditt bloggrum.

    Kram Anne

    SvaraRadera
  10. Ps nu läste jag fel, trodde att det var på sängen inte över sängen hihi. Hm ja då tycker jag att du skall ha den som den är.

    Kram igen Anne

    SvaraRadera
  11. Ser jättefint ut!! Gillar verkligen liggande råspont :)
    Kram Anna

    SvaraRadera
  12. Vänta med att sätta något på väggen..den är så fin..låt det ta lite tid..då brukar man hinna känna efter.
    Nu finns du på bloggkoll hos mig.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  13. Underbart fint. Jag är också väldigt nöjd med våran panelvägg. Vi har egna lampor ovanför sängen annars behöver man inget eftersom väggen är så vacker i sig själv :)

    Kram Therese

    SvaraRadera
  14. Jätte, jättefint!!! Det ser ut som att ni har bott där länge, allt så fint och klart = ). Vad SNYGGT med träväggen!!! svårt att veta vad man ska ha ovanför en säng. Vi har en tavla med hjärtan "amor vincit omnia". Men det är svårt. Jag tycker att det är fint som det är , men jag gillar ju avskalat = ).

    Tack för din fina kommentar hos mig vännen!

    Kram L-L

    SvaraRadera
  15. Hej Sofia!
    Åh vad fint sovrum ni har! Gillar verkligen den liggande panelen!
    Håller med tidigare kommentarer om att det är fint som det är och att du kan vänta och se om du vill ha nått på väggen. Nått fint tyg uppspänt på en tavelduk hade säkert funkat.,
    Ditt bloggrum är jättefint oxå!

    Ha en bra kommande vecka,
    kram Jenny

    SvaraRadera
  16. Vad läckert det har blivit i ert sovrum. Jag gillar råsponten som går längsmed rummet. Supersnyggt! Verkligen :)

    Ha en fin vecka. kram Josefin

    SvaraRadera
  17. Vilket hus med såå fräscha rum. Sommarkänsla i marint tema. Man blir väldigt avundsjuk. Fint med liggande brädor, ta det lugnt och sätt inte upp något över sängen än.
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  18. Inte illa, mycket snyggt ha en bra vecka goa kramar Ina

    SvaraRadera
  19. Jättefina bilder du visar! Nu hade jag missat några inlägg och har njutit av bilderna! :) Vi har också träpanel bakom sängen (letade fram originalväggen bakom tretexskivorna) och jag tycker att det är så fint som det är och har inte satt något på mig. Var sugen på att sätta den vita flätade stjärnan där, men det är fortfarande tomt.. :) Vad härligt huset verkar vara! Vill bara se mer! Ha en bra vecka - kram E

    SvaraRadera
  20. Åh så fint=) Vi ska med ha sån träpanel i hallen på väggen, tycker den är fin helt plain=) Ha en fin vecka Kram M

    SvaraRadera
  21. Hejhej!
    Har suttit och kollat runt lite på din blogg och ville bara lämna ett avtryck innan jag går. Tapeten i er hall är supermysig, måste vara underbart att flytta in i ett helt nytt hus och börja från schratch.
    Kram Anna

    SvaraRadera
  22. Så fint och jag gillade verkligen panelen i sovrummet!
    Bloggrummet var jätte fint det med, önskar jag hade ett sådant rum!:)
    Kram

    SvaraRadera
  23. Superfint sovrum!! Fräscht! Har oxå liggande panel och gillar det...har satt en liten sjärna över sängen!
    Kram Nettan

    SvaraRadera
  24. Hej! Vad häftiga fönster i köket!!Det blir härligt ljus insläpp..Har ni fixat mycket innan ni flyttade in ?Det ser så fräscht ut!
    Ha en bra dag kram:Helen

    SvaraRadera
  25. Sängen som ska hämtas är tänkt till Wilma, hon behöver en piff på sitt rum och jag blev så glad när jag hittade den, precis vad som kan bli pricken över i på hennes rum, hoppas jag!

    Ha en bra dag!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  26. Hej!
    Ni har ett fantastiskt hus och underbar blogg! Nu vill vi ha vit liggande panel i hallen på en vägg. Vart har ni köpt er? Är den färdigmålad?
    Mvh Erika

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails