söndag 15 mars 2009

Lite mer bilder...





Hallå!
Hörrni, vilket väder det blev! Helt fantastiskt! Jag och mannen har varit ute och gått en långpromenad och samtidigt varit nere vid huset och plåtat lite igen. Fasiken vad påtagligt det känns nu, snart är det inflyttning verkligen. Det kändes ju 'sådär' när vår säljare på Myresjöhus i februari förra året sa att ' i slutet på mars 2009 får ni flytta in'. Men ett år går fort nu med facit i hand och samtidigt som det har varit en olidlig väntan, så har det varit en spännande process att få se och följa när vårt fina hus har vuxit fram. Den enda tveksamhet jag har just nu är att kaklet i köket som ju är vitt (matt), nästan ser ljust ljust blått ut när det hamnade brevid de andra vita färgnyanserna (köksskåpen och väggen). Men det kanske blir så beroende på vilket ljus det är inne förövrigt! Hursom helst, kaklet ÄR vitt och ingenting annat, *ler*. Slutligen vill jag stolt berätta att jag vann tävligen hos Eva med fina bloggen Vitt och blått. Jag vinner aldrig annars, så det här kallar jag nybörjartur:-). Ha en fortsatt fin söndagskväll nu! Kram Sofia

13 kommentarer:

  1. Fiiiina bilder, sä härligt för er att eran väntan snart är över. Hoppas ni kommer att stortrivas i nya huset nu...

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  2. Fina bilder=) Jag har samma problem med mitt kakel, ibland känns det grå-blått..Ditt var superfint jag ångarar att jag inte tog mindre plattor, så jag ska göra om det!Är det matta vita luckor eller blanka? Snygga handtag, jag tror vi har samma=) Kram kram M

    SvaraRadera
  3. Köket ser jätte fint ut! Jag ser fram emot att se det live! Tänk vad du ska laga mat och baka där. Kram syster

    SvaraRadera
  4. Ser superfint ut, å jag gillar verkligen tapeten!! Ja visst går tiden fort ändå! Nästan precis ett år sedan vi köpte vårat "ruckel" å började att renovera!
    Kram Nettan

    SvaraRadera
  5. Åh, vad spännande! Tänk att få flytta in i ett hus där allt är nytt och fräscht! Jag förstår att du längtar. Köksbilderna är verkligen jättefina!
    Kram Maria

    SvaraRadera
  6. Oj vad FIIIIINT det ser ut!!! Spännande!!! Den vita färgen kan tonas ner när du får in saker som tonar ner, det brukar blir så. Men det ser jättesnyggt ut på bilden. Vitt är en svår färg, skönt att det är blåvit, själv har vi gulvit på vissa ställen = (. Den är INTE rolig. Kul att få en titt.

    Ha en skön söndagskväll!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  7. Oj, oj,oj vad snyggt. Badrummet och köket ser kanonsnyggt ut :) Åh vad avis jag blir ;)

    Grattis till vinsten också :)
    Kram på dej!

    SvaraRadera
  8. Ser jättefint ut!! Det är inte lätt med alla vita nyanser, tycker verkligen inte att det ser blått ut!! Kommer du nog inte heller tycka när du får dit lite fina köks saker:) Vilken lyckad shoppingtur du gjorde man blir så glad av green gate! Den tidningskorgen har jag också och är supernöjd, Åhlens korgar är bra!!
    kram Johanna

    SvaraRadera
  9. Jättefina bilder! Spännande att ni ska flytta in snart! Det ser nästan klart ut nu! :) GRATTIS till min lilla vinst. Ha en skön kväll och en bra vecka - kram E

    SvaraRadera
  10. Ser ju underbart fint ut! Och grattis till vinsten!

    kram

    SvaraRadera
  11. Grattis grattis...Ditt kök ser lite ut som vårat och def. kaklet. Det ser jättefint ut.

    Kram Anne

    SvaraRadera
  12. Ser hur fint ut som helst!!! Grattis till vinsten!!!
    Visst var det underbart väder igår!? I dag är det jämngrått igen... *fniss*
    kram Susanne

    SvaraRadera
  13. Hej, så kul att du lämnade en hälsning hos mig så jag hittade hit!
    Himmel - så fint hus ni bygger!! Gillar den där tapeten, ska snart börja leta ny till vårt kök.

    Visst har vi ett nybyggt hus! Från egen ritning, av virke från egen skog, byggt helt och hållet av min man. Det tog sin tid, men vi sparade in massor på kostnaden. Flyttade in i september 06. Har en hel del jobb kvar på utsidan av huset och så förstås trädgården.

    Välkommen att hälsa på igen! :)

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att just du skriver en liten kommentar, det värmer mitt ♥. Kram Sofia

Related Posts with Thumbnails